Een pootje voor Boaz

Een pootje voor Boaz | Geld inzamelen
 
 

Even voorstellen eerst.. 🐶 Dit is Boaz een golden retriever van nog geen drie jaar oud. Boaz heeft onlangs de diagnose heupdysplasie gekregen. Wij, de baasjes ik en Liese wisten eerst niet goed wat dit precies inhield.. tot de dierenarts ons een folder meegaf waar e.e.a in stond over heupdysplasie en welke behandelingen daar bij horen. 

Ik en mijn vriendin zijn beide nog jong ik 28 en mijn vriendin 25 en wonen al een tijdje gelukkig samen.. we wilden graag een hondje nemen omdat zij bij haar ouders ook altijd een hondje had en dat mistte. Via via kwamen we deze schattige dolly tegen en besloten eigenlijk gelijk om hem mee te nemen! Zo'n schattig, vrolijk en blij kwispelend hondje was het.. 😊Altijd actief en speels en het was heerlijk om met hem een blokje om te gaan. Tot een tijdje geleden toen Boaz ineens wat raar ging lopen, net alsof die z'n achterlijfje en poten maar mee trok, de bank op of afspringen kon eigenlijk niet meer en van dat blije kwispelende hondje herkende we niet veel meer terug.. het doet me eigenlijk pijn om hem zo te zien, we lopen al een tijdje met hem bij de dierenarts en het geld om hem de behandeling te geven die hij nodig heeft en verdiend is er niet. 

Vanwege de coronacrisis is m'n vriendin haar baan kwijtgeraakt en door de omstandigheden zit zij ook niet lekker in haar vel. Ikzelf werk als operator in een distributiecentrum en ben noodgedwongen de zaterdagen erbij gaan werken om alle losse eindjes aan elkaar te knopen.

Omdat Boaz een behandeling nodig heeft van zo'n 7000 euro heb ik besloten om via hier een inzamelingsactie te houden want een andere optie is er gewoonweg niet. 

 

Bizar hoe het leven zo plots kan omslaan, waar we eerst alles op de rit hadden, huisje, boompje, beestje is o.a vanwege corona en de heupaandoening van ons hondje alles in een ander uiterste terecht gekomen..

Wij hopen zo dat we met wat hulp iets voor Boaz kunnen doen, want we vinden wel als je een dier neemt, moet je ook verantwoordelijkheid nemen en er goed voor zorgen. En zo gelukkig zijn wij met Boaz, alleen doet het nu pijn om te zien hoe erg hij lijd onder zijn aandoening. We hopen van harte en doen zelf ons uiterste best om Boaz de behandeling te geven die hij nodig heeft, want hij heeft nog een heel leven voor zich, hij zou nog net zo speels en vrolijk moeten zijn zoals die altijd was, in plaats van zielig op z'n dekentje te blijven liggen en bij iedere stap die die zet pijn heeft. 

 

Alle consults, zorg en medicijnen hebben al veel geld gekost, maar er met liefde en hoop ingestopt, en nu zijn we op een punt ook vanwege corona en alle omstandigheden dat wij nooit die behandeling kunnen betalen, en inslapen is geen optie voor ons. 

We hopen dat we met financiële steun de behandeling kunnen betalen, want de dierenarts heeft ons gezegd dat hij na de behandeling weer helemaal de oude moet worden. Maar wanneer wij het geld niet op tijd bij elkaar krijgen hebben we besloten om op zoek te gaan naar een nieuw baasje voor Boaz, die hem wellicht wel de behandeling kunnen geven die hij verdiend en waarmee hij z’n oude zelf weer wordt. Dat gaat ons wel aan het hart want we waren en Boaz ook vanaf dag 1 al zo close met elkaar en zijn stapelgek op hem! Maar liever hebben we voor Boaz een goed en mooi leven, dan een leven waarin hij niet blij is en veel pijn heeft. ❤️

Fingers crossed! 🤞🏽Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 6.000,00
0%