Een nieuwe start

Een nieuwe start | Geld inzamelen
 
 

Beste mensen.

Ik vraag uw aandacht voor Kees en Truus. Kees is 51 jaar en is gelukkig getrouwd met de 41 jarige Truus. Helaas gaat het niet zo goed met Truus. De nasleep van haar jeugd en recente gebeurtenissen hebben ertoe geleid dat zij niet meer zelfstandig kan functioneren. Zij lijdt aan een ernstige PTSS en heeft problemen met haar darmen en blaas. Zij is niet meer in staat om zelfstandig naar het toilet te gaan. Meerdere keren per dag heeft zij hulp nodig bij het spoelen van haar darmen en bij het katheteriseren van haar blaas om deze te ledigen. Omdat zij wegens haar PTSS niemand vertrouwd helpt Kees haar. Ook haar PTSS speelt parten. Zij is zeer impulsief en heeft dagelijks begeleiding nodig. Ook hierbij word zij geholpen door haar man. Makkelijk is het niet maar als je zo van elkaar houdt als deze twee dan zie je dat de liefde veel overwint.  

4 jaar geleden zijn ze wegens de medische klachten van Truus verhuist naar een andere woning in een rustige wijk. Dit hebben zij bewust gedaan. Het oude huis was niet meer toereikend genoeg voor de medische behandelingen welke Truus moest ondergang. Gezien de rust in de woning en de wijk was het prachtig om te zien hoe ze beide weer beetje bij beetje opbloeide. Langzaam werden de batterijen weer opgeladen, Truus kreeg weer zin in het leven. Helaas is door een recente mishandeling alle vooruitgang weer verdwenen. Truus is weer terug bij af om het zo maar te zeggen. Ook Kees begint het steeds zwaarder te krijgen. De dagelijkse nasleep van de mishandeling hakt er aardig in. Vermoeidheid, verwardheid, angst en pijn zijn de dagelijkse vijanden. Truus is het vertrouwen in haarzelf helemaal kwijt en de volharding om positief te blijven vloeit langzaam weg. Dit is heel zwaar om te zien.

Om deze twee lieve mensen nog een kans op een normaal leven te geven moeten zij weer verhuizen, ditmaal noodgedwongen. 
Maar financieel gaat dit lastig worden. Het spaarpotje wat ze hebben is niet voorbereid om nu alweer te verhuizen. En daarom wil ik jullie om hulp vragen. Hulp om de verhuizing financieel mogelijk te maken. Uw donaties zullen gebruitk worden voor een vloer, wat gordijnen en een likje verf. De rest komt vanzelf. 

Alvast bedankt. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.