Een nieuwe start. | Geld inzamelen
 
 

Een nieuwe start.

Huis kwijt en geld in het huis.

Beste iedereen,

 

wij zijn Semm (22) Daisy  (20) 

Mijn vriendin en ik zijn twee maanden geleden dakloos geworden, de huurbaas bij wie wij huurde vertelde ons dat we maar één maand borg hoefde te betalen wegens verbouwing in het huis, halve maand verder geklust in het huis, 100e euro's er in gestopt, nieuw gesprek met de huurbaas die ons kwam vertellen dat hij 3 maanden borg wilt en geen contract met een huur van 900 euro.

 

Nu hebben we twee maanden lang gezocht naar een woning, anti kraak tot aan kamers, daklozen opvangen door heel nederland gebeld en wachtlijst van een halfjaar. bij vrienden kunnen we niet meer zitten, mijn ouders zijn overleden en die van mijn vriendin kunnen helaas niet helpen. En nu me vriendin haar baan verloren door geen inschrijf adres en mijn wajong die ik heb wegens me zeldzame oogziekte valt straks ook weg, we hebben op elk goedkoop huis gereageerd maar aldus niks gehoord en nu kunnen wij elke maand wel een huur betalen 500 euro met huurtoeslag tot me vriendin weer nieuw werk heeft ( gebeurd heel snel) maar dan is de borg iedere keer weer het probleem, ik heb 17 juli mijn intake gesprek voor gendertraject , na zolang wachten kan het eindelijk.

 

Ik hoop dat iedereen met een kleine donatie ons willen helpen, om een nieuwe start te kunnen maken, de donatie gaat uiteraard naar de borg van het appartement of kamer die we kunnen huren. 

 

Heel veel liefs en groetjes, Semm en Daisy. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.