Een nieuwe start en de afsluiting van dit tijdperk | Geld inzamelen
 
 

Een nieuwe start en de afsluiting van dit tijdperk

Onder het mom nee heb ik al ,wie weet komt er een ja zodat 2019 voor ons ook mooi begint

Ik zal ons even voorstellen,

Ester net 40 , moeder van 2 jongens van nu 10 en 14 jaar oud. Alledrie met ADHD stuiteren we vrolijk in het rond ..

Onder het mom nee heb ik al, ja kan ik krijgen schrijf ik deze actie..

 

Hier komt mijn hele verhaal ,

zet je schrap ..

Halverwege 2010 ben ik bij de vader van mijn kinderen  wegegegaan nadat hij op sexueel gebied over de schreef was gegaan,na 8 jaar samrngeweestvte zijn met hem was de mast vol en de koek op.

mijn paard, trailer en alles wat ik aan hobby had werd verkocht want hij wilde de helft van alles wat ik had,  niet rekenend dat ik alles achter had gelaten en in een gemeubileerd huisje ben gaan zitten met de kids terwijl zijn motoren nog in de schuur stonden maar dat terzijde . 

Eind 2011 Heb ik via internet iemand leren kennen maar die spoorde echt niet, heeft mij 3 maanden lang mishandeld zowel geestelijk als lichamelijk tot wij weg zijn gevlucht uit ons huis nadat hij ons voor het eerst allenaaal had mishandeld voor die dag was ik het alleen en liet hij de kinderen met rust,die kersttochtend deed hij het voor de ogen van de.kids en ben ik sterk genoeg geweest om de straat op te rennen met de jongens,  toen 3 en 8 jaar en moest daar weg voor hij terug kwam met zijn wapen om mij af te schieten en  zijn we weggevlucht naar Canada .

Na een half jaar moesten we weer terug naar Nederland en hebben de ravage op moeten ruimen die was veroorzaakt door onze vlucht van die gek en zijn gedrag nadat hij erachter kwam dat wij weg waren. Hij heeft alles kort en klein geslagen in mijn huis vevolgens is alles afgevoerd in een container door de woningstichting want na 3 maanden geen huur betaling gaan ze over tot uitzetting,  ze wisten dat ik gevlucht was en dat ik voorlopig nog geen inkomsten had en hebben vervolgens alles uit het huis in de container geknikkerd, zelfs de antieke klok van mijn opa alle kleding en speelgoed van de kinderen, alles is verdwenen in de containers  en de vader van mijn kinderen heeft toen nog de elektronica allemaal opgehaald zoals een samsung platte tv PlayStation x box en audio installatie e.d dit heb ik ook nooit terug gezien maar onder het mom van voor de kinders bewaar ik dit wel...toen kwam de rekening er achteraan van €4000 voor de container afvoeren en 3 maanden huur.

Deze gekke ex was psychopatische narcist bleek uit latere papieren en mailwisseling vanuit Canada met de politie hier.

 En hij had net 8 jaar vast gezeten voor moord dus ik had volgens hun wel "geluk" gehad maar verder konden ze weinig voor mij doen omdat ik niet in Nederland was. 

Maar goed, vervolgens heeft hij met de suto op mijn naam een auto ongeluk veroorzaakt al dronken achter het stuur heeft hij een lantaarnpaal uit de grond gereden en de auto was totalloss en die heeft hij aan de  oud ijzerboer verkocht zonder de kenteken platen in te leveren zodat ik er altijd belasting over moest blijven betalen omdat ik niet kan bewijzen dat de auto er niet meer was , samen met de.kosten voor het opruimen van het oliespoor en de lantaarnpaal daar kreeg ik nog een rekening bij aankomst in nederland van €750 overheen want de auto stond op mijn naam en was.mijn verantwoording terwijwl ik dmv politie rapport en paspoort/vlucht gegevens kon bewijzen dat ik niet in nederland was..Mede door al deze extra kosten door de vlucht en terug komst daar weer een huis in moeten richten kinderopvang al  die maanden door was gelopen a €850 per maand  terwijl de toeslagen stop gezet waren ,belasting dienst gsf aan u hebbt geen grbruik merr gemaakt en opvang geeft aan je hebt 3 maanden opzegtermijn dus je moet ze gewoon betalen..ikbkreeg ik een beste rekening van toen ze wisten waar ik zat en contact met mij konden leggen kwam de eerste deurwaardersbrief.

Toen ik.terug kwam in Nederland in juni 2012 kom je in de  rollercoaster een  school uitzoeken voor dat de vakantie begint , uitkering regelen , huis regelen. zodat de kids ook terug kunnen komen en dan heb je een maand lang geen enkele inkomsten voor je iets krijgt van de gemeente en na een maand moest ik een retourtje Canada doen om mijn kids op te halen. 

Toen we net gesetteld waren kregen we na drie maanden te horen dat we aan het eind van de maand per einfld oktober uit de woning moesten omdat hij verkocht werd, de eigenaar had geldproblemen en moest het huis te koop zetten.  Via de.woningstichting toen een urgentie woning gekregen die ik weer helemaal van top tot teen aan moest kleden wat weer een lening betekende bij de gemeente .

Ik leerde iemand kennen maar die had tevens een latrelatie met zijn ex waar ik na een half jaar achter kwam en heb hem de deur gewezen. Die ellende moest ik er allemaal niet bij hebben..

Eind 2012 kreeg ik te horen dat ik vulvakanker had en kwam ik in de volgende rollercoaster terecht  normaliter gebeurd dat bij mensen die ouder zijn dan 70, niet bij iemand van 34.. 6 chemokuren en 33 bestralingen en lymfeklieren uit de liezen gehaald zijn we weer present..

maar hey, verder was ik er nog wel, hetzij doodop en klaar met de wereld, klaar met vechten tegen alle ellende en wat er nog moest komen door de bijwerkingen en nawerken van de chemo.

Toen ik zon 5 jaar geleden een deurwaarder in huis kreeg die een trampoline op schreef om onder executie te veilen die mijn oudste jochie met zijn verjaardagsgeld had gespaard ben ik gebarsten  en ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen. 

Bij stadsbank zou ik 25 euro per week krijg en daar werd ik al gek bij het.idee terwijl ik mij besef dat er genoeg mensen zijn die dat wel moeten hoor maar ik ben verder gaan zoeken.

Ik kwam bij een bewindvoerder uit in nijverdal, hier heb ik heel veel.strijd mee.gehad, kinderbijslag is heel lang ingehouden want mocht geteld worden als Loon volgens hem. Wat je ook probeert,je krijgt het niet en zij wil is wet. Helaas echt zo..en heb echt ellende met hem gehad, weer om iemand die profiteert van mensen die in een hoek gedreven worden.

Inmiddels waren alle schulden samen met deurwaarderskosten en rentes van de schulden opgelopen to meer dan 26.000 euro, dat ging ik nooit bij elkaar sparen en heb jaren geprobeerd om via de bewindvoerder bij de wsnp te komen maar hij maakte mij iedere keer weer bang dat ik dan geen hond mocht hebben en geen auto terwijl ik door de bestraling niet meer kan fietsen dus zou ik in een isolement komen enz...dus niet gedurfd om alsnog over te gaan naar stadsbank/ wsnp regeling. 

 

Altijd positie blijven en altijd voor iedereen klaar staan is mijn motto om door te gaan.

Nu heb ik in de afgelopen 6 jaar al 20.000 weg gewerkt met ongeveer €70 per week met 2 jongens is geen eenvoudige klus maar we doen het gewoon omdat het nodig is voor onze toekomst..

In mei 2017 heb ik een GBP gegeven ben nu 45 kilo afgevallen,  ik ben een nieuws mens  geworden nu mij leven nog..

Nu denkt iedereen dan ga je toch werken, dat moet iedereen, helaas gaat dat niet,,enerzijds omdat ik niets lang kan doen, kan niet lang staan niet lang zitten niet lang aan 1 stuk doorlopen  en mis een vinger sinds vorige maand hele topje er vanaf gehaald dus kan niet fatsoenlijk meer typen of schrijven. Wel doe ik vrijwilligerswerk voor de kinderboerderij en ga ik koffie drinken bij eenzame mensen en help ik met mijn hond hier bij de lokale schapenboer. 

Anderzijds kan ik nog niet werken omdat ik door de hele situatie gediagnosticeerd ben met ptss en daar binnenkort voor in behandeling ga om dit allemaal te verwerken en een plaats je te geven zodat ik ook daarin weer vrij kan zijn..

Er staat nu nog iets meer dan €7000 open waarvoor ik deze actie ben gestart voor hulp voor de laatste loodjes op naar een nieuw begin in januari 2019..

Heel mijn levensverhaal op het internet maar voor mij de enige mogelijkheid om echt vrij te worden en opnieuw te kunnen beginnnen met mijn 2 jongens na 7 ellendige jaren willen wij ook graag rust.

Wie weet, misschien zit er dan in de toekomst nog wel een schapendrijvertje in (driekleur kort haar teefje ) nooit de hoop opgeven en blijven dromen toch?

Positiviteit is en blijft mijn drijfveer šŸ˜ŠšŸ˜Ž

 

Doe ermee wat je wilt

,this is my story, my life and I want to live it instead of walking true and passing it bye 

 

Thanks in so many ways for being in our life with me and my boys  xxxxxEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: ā‚¬ 8.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.