Een nieuw zeil voor skûtsje Hoop op Zegen!

Een nieuw zeil voor skûtsje Hoop op Zegen! | Geld inzamelen
 
 
De kogel is door de kerk! Spiksplinternieuwe zeilen voor skûtsje de Hoop op zegen

Met veel passie vaart familie de Koe al decennia lang mee met de IFKS. Eerst Peter de Koe en nu al bijna zeven jaar zijn zoons Paul en Mark de Koe met een enthousiast en gedreven team. Tijdens het skûtsjessilen telt elke millimeter en is goed materiaal essentieel om goed mee te komen met het wedstrijdveld.

En daarom gaan we, voor het eerst in de competitie een gloednieuw zeil bestellen. Tot nu toe kochten we altijd een oud grootzeil van de sks over. Het nieuwe zeil zal vooral voordeel hebben bij weinig wind (tot windkracht 4). Bij een meer versleten zeil loopt de bolling naar achter en krijg je een loefgierig schip. Je zet dan ter compensatie de zwaarden naar achter, waardoor je minder snel door de wind gaat. Met een nieuw zeil los je dus problemen op.

De kosten van een gloednieuw grootzeil zijn echter niet mis en we kunnen uw hulp heel erg goed gebruiken! Ondersteun ons initiatief en u ziet ons deze zomer met een prachtig knisperend zeil aan de startlijn verschijnen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

20 donaties
€ 863,00
Doel: € 5.000,00
17%

Deze actie is gesloten.