Een nieuw leven.

Een nieuw leven. | Geld inzamelen
 
 

Ik ben Zikira ( niet me echte naam ) en echte nederlander vanuit leiden zuid-holland autotechnicus/storingtechnicus van beroep , en heb veel te verduren gehad. Ik ben 39 jaar oud word 40 jaar per 2 mei.  I wil hier geen drama verhaal neerzetten en mensen gaan blamen voor mijn huidige situatie.  Me jeugd was een hell. Niet direct door me ouders, maar ik ben elke dag in elkaar getrapt en heb meerdere malen voor me leven moeten vluchten vanaf me 8 ste tot me 18e tot we verhuisde van katwijk naar leiderdorp puur ivbm mijn leven wat niet veilig was. Dat kwam puur voor uit het feit dat ik lang haar had als een man zijnde., zo debiel zijn katwijkers! Door alle ellende in me verleden was ik vervallen in drugs ik wilde me pijn niet meer voelen  om precies te zijn coke.  Absurde hoeveelheden. Ik hoopte elke x dat dat me einde zou zijn me best gedaan op dood te gaan  erop .. maar of me lichaam is te sterk of iets houd me tegen ,want of mag nog niet. 
Maar toen..... Toen werd mijn ex zwanger en zag ik nut in het leven.  We praten nu over 10 jaar geleden. Ik heb een geweldig lieve en  leuk dochter van nu 10 waar ik in een hartslag me leven voor zou geven, Maar aangezien ik nog steeds een probleem had (toen)  snap je wel waar dat eindigde.  Werd het een gevecht van 8 jaar voordat ik er vanaf was....
Wat dus wel echt is gelukt en ik ben daar zeer trotst op.. 

Fast forward.

Een filipna aupair...

Ik heb een bloed mooie filipijnse meid leren kennen in leiden.
Raar maar waar/d was me gedachte... en met raar doel ik op letterlijk wegrennen op de eerste 3 dates... ( its a filipina thing! ) 
Zij is onverwachts in die tussentijd zwanger geworden. We hebben nu een dochter van 1 jaar oud en dat gaat ook super.
Ben zeer blij met haar en me beide dochter en dat gaat allemaal super!  Hoop oud met hun te worden.
Anyway fast forward.

Nu 2021 .. ik heb "bijna" geen schulden meer.
Ivbm het feit dat mijn vriendin een verblijfsvergunning nodig had en ik die niet kon waarmaken ivbm ontslagen worden corona. 
Je hebt namelijk 12 maanden contract nodig die ik dus niet had.. ging mijn liefde zwangerin een azielzoekers centrum traject ivbm de staat.. drama en drama... 2 jaar lang ....
Nu heeft ze gelukkig NET een woning in leiden aangewezen gekregen, maar ik kan daar niet verblijven ivbm haar uitkering en andere voorwaarden ivbm haar verblijfs vergunning.
Lijkt me verder vrij duidelijk.


Fast forward.

Door alles ben ik bij me ouders beland . maar die hebben een woning gekocht met 1 slaapkamer 2 weken geleden waar ze over een maand ingaan... beginnen er in te werken over een paar dagen. EN ik kan nu geen kant op.. kijk al vanaf dag 1 op internet voor woningen maar zonder uitkering ivbm te weinig gewerkt dit jaar en bijstand niet te behalen is ivbm wonen met me ouders heb ik een serieus probleem.
Me ouders hebben ook het geld niet. kom niet uit een rijk gezin. Ik sta letterlijk op straat .


Ik heb deze go fund me opgezet ivbm de znz die ik niet kon betalen.
En de huur waar ik het geld niet voor heb voor tijdelijke locaties op Mp die ik vind .

En btw wat zijn die vies die schakelen alles in wat er bestaat in NL ... zelfs CJIB.
heb nu 5 verschillende bureaus met drama puur ivbm znz... al het andere is betaald.

Dit voor mijn persoonlijk is heel hefig.. ik ben zelfs in conflict of ik me echt naam moet neerzetten. Ik ben altijd de persoon die helpt. ik geef serieus  om mensen., maar ik zie nu dat mensen die niet doen om mij. 
Ik heb zovaak mensen uit de penarie geholpen ben te tel kwijt, maar nu ik het nodig heb is niemand thuis.

Ik sta graag op de achtergrond ik kon altijd alles zelf aan...
maar deze x heb ik hulp nodig.

Ik heb ook geen social media ik sta achter het feit dat men er niks aan heeft deze huidige maatschapij klopt niet.
Mensen zijn zombies en geven alleen om hunzelf. 

i hoop dat iemand me kan begrijpen in dit voor mij emotioneel verhaal..
En verder kijkt dan hun neus lang is en als je het kan missen hoop ik dat je het doet. 

Ik doe ook niet aan socialmedia behalve whatsapp en youtube dus het is voor mij ook geen optie om mensen te werven via die mediums, en al zou het wel kunnen zou ik het nog niet doen.
Ik ken niemand met meer geld dan ze weten ermee te doen. 
Nooit gekend zal ik ook nooit kennen. ik sta anders in het leven. ik ben blij met wat ik heb, 
probleem is alleen heb het even niet. 

Alvast bedankt en vriendelijke groeten van Zikira . 

 


PS:

Als iemand wilt helpen sta ik hun graag te woord. kan via verschillende mediums zodat je weet dat ik echt die persoon ben. En licht graag dingen toe als men dat wilt. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.