Een nieuw begin na gasexplosie

Een nieuw begin na gasexplosie | Geld inzamelen
 
 

Lieve mensen,

ik ben de mama van Mitch, even in het kort waarom ik deze actie start... ze verdienen dit niet,hebben al zoveel meegemaakt en dan deze ramp...

op 25 december 2021 zijn mijn zoon Mitch en zijn grote liefde Tamara getroffen door een gasexplosie,Mitch heeft zware brandwonden en is na 12 dagen uit coma gegaan,zijn vriendin heeft gelukkig de snelle reactie gehad om de beestjes te redden,twee poezen zijn wel overleden tgv.de rook.Tamara heeft ook proberen te blussen en zij is lichtgewond maar de schok blijft,samen hebben ze al zoveel meegemaakt, Mitch is enkele jaren geleden ook getroffen door een agressieve darmkanker waarvan hij nog steeds de gevolgen draagt maar is wel vorig jaar genezen verklaard.

En dan gebeurt dit.... huisje weg, inboedel weg,diertjes overleden,andere dieren getraumatiseerd, en vooral Mitch in het brandwondencentrum Stuyvenbergh in Antwerpen, eerste operatie is gebeurd, beide armen en handen zwaar verbrand,benen en voeten zwaar verbrand, gezicht verbrand....zit er mentaal onderdoor, als zijn vriendin er niet had geweest had hij zichzelf laten opbranden...dat zei hij me gisteren...als ouder is dit zwaar om dragen...daarom zou ik willen vragen voor een kleine donatie... hoe klein ook,hij kan er zijn droom toch mee waarmaken en nogmaals proberen om een nieuw leven te starten samen met Tamara,want ze verdienen  het allebei om terug gelukkig te worden... bedankt alvast om dit even te lezen... dat is het minste wat ik tegenover jullie kan zeggen,BEDANKT!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.