Een lift voor mindervalide mensen

Een lift voor mindervalide mensen | Geld inzamelen
 
 

Wij zijn Stichting kringloop Dinkelland Tubbergen. Een kringloopwinkel van 4000m2, de grootste van Oost Nederland. Maar wij zijn niet zomaar een kringloop. Wij doen meer, veel meer!

Wij bieden reïntegratie/werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor ons doen hen er zeker toe, en willen wij hen weer het geloof in zichzelf laten terugvinden! 
Op dit moment hebben wij al veel personen kunnen en mogen helpen hierin. Dit in het breedste zin van het woord. Van geestelijke problematiek tot lichamelijk problematiek, ze bloeien op.
Zij krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf te ontplooien, en waarnodig geven wij de nodige ondersteuning en sturing. Iedereen mag zijn zoals hij/zij is. 

Wij werken ook zeer nauw samen met goede doelen. Wij schenken goederen aan goede doelen, en personen die het nodig hebben en financieel dit niet kunnen bekostigen.
Wij zijn er zoals ons motto al zegt: "Met u, voor u!"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ons winkelpand heeft 2 verdiepingen, waarbij de bovenverdieping begaanbaar is door een vaste trap. 
Helaas merken wij vaak, dat veel bezoekers slecht ter been zijn en niet onze gehele winkel kunnen bekijken omdat zij niet boven kunnen komen. Ook onze werknemers/vrijwilligers met lichamelijk problematiek merken hier ernstige hinder van. Hier willen wij wat aan doen! HELPEN JULLIE ONS MEE?

Wij willen graag een lift realiseren binnen onze Stichting, zodat iedereen, niemand uitgezonderd, geheel kan genieten van onze winkel! Zo is en blijft iedereen gelijk bij ons, en kan je als mindervalide ook de gehele winkel bekijken. Iets wat wij erg belangrijk vinden: Gelijkheid! 

Echter zijn deze liften ontzettend prijzig, en krijgen wij hier geen vergoeding voor.
Daarom vragen wij uw hulp! 
Door middel van een donatie kunt u ons helpen om deze lift te realiseren. Iets waar de dankbaarheid ongekend voor zal zijn!

U kunt wegens deze pagina een donatie doen, maar als u nog vragen heeft kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt mailen naar pr@skdt.nl of bellen naar 0541-785653.

Stichting kringloop Dinkelland Tubbergen
www.skdt.nl
KVK-nummer: 83048332

Onze dank is groot!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 175,00
Doel: € 40.000,00
0%

Deze actie is gesloten.