Een leven zonder zorgen uit het verleden

Een leven zonder zorgen uit het verleden | Geld inzamelen
 
 

 

Onze hartenwens is bouwen aan een toekomst zonder de zorgen uit het verleden, de schulden. Met een schone lei verder gaan zodat er meer rust en dankbaarheid kan ontstaan in ons leven, onze relatie en ons welzijn. 

Mijn vriend heeft een lastige jeugd gehad waarna hij in de schulden is beland door familie omstandigheden. Hij heeft dit niet kunnen aanpakken en deze schulden lopen daardoor al tientallen jaren op. We kunnen geen lening nemen om ze af te lossen en hebben zelf al hoge maandelijkse lasten. Het aflossen zal dus een lang proces worden. Daarnaast heeft hij in 2008 epilepsie gekregen met allerlei gevolgen van dien. Hij kan fysiek niet meer doen wat hij altijd deed en waar hij van hield: fanatiek voetballen, dansen, fietsen en auto rijden in zijn V8. Hier heeft hij tot op de dag van vandaag moeite mee en veel verdriet van. Hij is goedgekeurd om weer te rijden, echter moet hij het rijbewijs opnieuw halen en daar is vanwege de schulden momenteel ook nog geen geld voor. Hij is momenteel in de ziektewet belandt vanwege alle stress, depressieve klachten, paniekaanvallen vanwege angst voor epileptische aanvallen en een burn-out en zoekt naar ander werk wat past bij hem en zijn mogelijkheden. Met behulp van een budgetcoach zijn we de schulden in kaart aan het brengen en waarschijnlijk met veel geduld en discipline zullen we na jaren de schuld kunnen aflossen. Het staat ons echter ook in de weg om een huis te kopen of zelfs te huren, de BKR registratie wordt bijna altijd gecheckt en hierdoor komen wij niet in aanmerking voor de meeste huurhuizen en kan hij geen hypotheek krijgen. We wonen op een uur afstand van zijn kinderen, waardoor hij ook geen co-ouderschap kan hebben met zijn ex. Dit doet hem ook ontzettend veel verdriet, het gemis voor hem is zo groot. 

Onze grote wens is om dichterbij de kinderen te kunnen wonen en om een leven met minder stress en geldzorgen te hebben. Onze grote wens is om zijn schulden te kunnen afbetalen en met een schone lei te kunnen beginnen. Om een rijbewijs voor hem te kunnen financieren zodat hij weer in zijn passie kan rijden, iets wat hij fysiek nog wel kan. Onze grote wens is dat de schulden afgelost zijn zodat we op een makkelijkere manier naar een huis kunnen zoeken dichterbij de kinderen. Zo graag willen wij werken en bouwen aan onze toekomst, zonder de stress en angst of we de maand wel doorkomen en de angst van aanmaningen omdat we het niet kunnen betalen. Alle beetjes helpen uiteraard, de schuld bedraagt in totaal ommenabij de 30.000 euro. Voor meer informatie en meer persoonlijke details kunt u altijd contact opnemen. 

Mijn vriend schaamt zich voor zijn schulden en heeft daarom moeite met het plaatsen van foto's van ons. Hij blijft graag anoniem. Mocht u ons financieel willen steunen op welke manier dan ook en wilt u meer persoonlijke informatie, neemt u dan alstublieft contact op en dan kunnen we daar in prive-sfeer uiteraard over praten. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 30.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.