Een leven voor onze pony | Geld inzamelen
 
 

Een leven voor onze pony

Hulp nodig om onze pony zeer grondig te laten doorlichten in kliniek.

Wij zoeken mensen die een centje willen schenken om onze pony te kunnen helpen. 

 

Cup zoals hij noemt is een pony die al heel zijn leventje sukkelt, heeft stationaire patella fixatie, slechte darmen, slechte weerstand, opgeblazen buik en dergelijke. 

 

Onze dierenarts weet niet meer wat te doen en zond ons door naar de kliniek voor grondiger onderzoek. Dit onderzoek gaat makkelijk over de 1000euro kosten. Om Cup daar te krijgen moeten we beroep doen op een paardentaxi of dergelijke wat op 100/200euro komt minimum, daar zelf de onderzoeken en het dagverblijf, operatie aan dat been, .... tel maar op. Als we niemand vinden die kan helpen moeten wij helaas Cup laten inslapen. 

Hebben zelf enkele jaren terug een zwaar auto ongeluk gehad en wachten nog altijd op de uitbetaling van de verzekering. Ondertussen kunnen wij niet werken (werk onbekwaam en full time student). 

 

Ik hoop dat hier iemand ons zou willen helpen, alle beetjes helpen en zijn een steuntje in de rug en stel dat we er raken en er is over (wat onwaarschijnlijk is) gaat dit naar nazorg voor zijn beentje (osteopaat en dergelijke). Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.