Stamceltherapie in Rusland | Geld inzamelen
 
 

Stamceltherapie in Rusland

Ik ben MS patiënt ondernemer VADER! Ik takel in een hoog tempo af en zoek steun

Hallo iedereen,

Mijn naam is Jasper Setz en ik heb de pech om sinds 2011 Ms-patiënt te zijn. Jaren lang ben ik de ziekte (voor zover dat kon) de baas geweest maar sinds begin 2019 is de aftakeling fysiek en geestelijk begonnen en brengt zorgen met zich mee aangezien ik steeds meer hulpbehoevend aan het worden ben. Ik kan nog maar korte stukjes lopen en de functies van mijn lichaam vallen uit. Evenwicht is er niet in mijn lichaam, net als goed zicht, gehoor en gevoel. Ook de meest vanzelf sprekende alledaagse dingen zijn haast niet meer te doen. Ik ben ondernemer maar zal daar mee moeten stoppen. Ook zal ik ons huis moeten aanpassen voor een minder valide vader en man. Zoals een slaapkamer op de begane grond, een keuken op maat & een traplift. Ik heb in de afgelopen tijd gezien dat vader zijn het aller belangrijkste is in mijn leven en ik wil mijn 2 kids, Eva en Wolf, de best mogelijk vader geven. Hiervoor zoek ik steun.

UPDATE: de ziekte staat niet stil en daarom heb ik de beslissing genomen om een stamceltherapie in Rusland te ondergaan om de ziekte hopelijk een halt toe te roepen. Dit is een enorm kostbaar traject en heb daar middelen voor nodig. Elke bijdrage zal gaan naar het bekostigen van deze therapie.

Het nieuwste spotje van stichting MoveS is het eerste spotje waarin ik mijzelf herken. ik heb de link van deze video geplaatst

Alvast bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

165 donaties
€ 5.110,00
Doel: € 100.000,00
5%