Een leuke tijd voor mijn lieve moeder

Een leuke tijd voor mijn lieve moeder | Geld inzamelen
 
 

Lieve mensen,

2.5 jaar geleden stortte voor ons de wereld in, mijn moeder kreeg op 54e leeftijd een hersenbloeding. Ze blijkt een afwijkende slagader te hebben in haar hersenen. Na veel ziekenhuis bezoeken en therapie komt mijn moeder er gelukkig goed uit, totdat het nieuws komt dat ze geopereerd moet worden aan de afwijkende ader.

Op de dag van de operatie kreeg ik een telefoontje dat de operatie niet goed was gegaan, er was een nog grotere hersenbloeding bijgekomen. Mijn moeder heeft lang in het ziekenhuis gelegen, ze kon in het begin niet zelf ademen, en herkende ons niet meer. Nu woont mijn moeder in een verzorgingsthuis, ze is aan de rechterkant verlamt, en half blind aan haar rechter oog.

Een lieve moeder die iedereen hielp en waar je altijd bij terecht kon zit nu elke dag in een verzorgingshuis. Omdat er maandelijks een hoog bedrag betaald moet worden aan het CAK omdat mijn moeder in het verzorgingshuis zit is het lastig om leuke dingen te doen met mijn moeder, ze verdient nog een ontzettende leuke tijd met de jaren die ze heeft, en dat willen we haar zo graag geven met dagjes weg en cadeautjes 

Wij zouden u heel erg dankbaar zijn als u iets kunt missen om mijn moeder nog een leuke tijd te kunnen bezorgen 

Bedankt!

Martijn van de Haar Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.