Een Lach doet wonderen | Geld inzamelen
 
 

Een Lach doet wonderen

een Lach doet wonderen

Wist je dat 1 op de 5 kinderen in Nederland kampen met ernstige ziektes ? en het maakt er niets beter op om ze allemaal op te noemen. Mijn doel is dan ook om zieke kinderen een leuke verwendag te kunnen geven of te verassen met een cadeautje. Uit cijfers en verhalen van de kindjes , blijkt er dat hier veelste weinig mee gedaan wordt. 

Er komt nauwelijks een clown langs of iemand die een glimlach op de gezicht van deze kindjes tovert. Puur alleen om het ziek zijn even te vergeten. Hier vindt ik dus dat er accut meer aandacht aan mag worden besteed en wil hier graag verandering in brengen.

Door alle bezuinegingen wordt dit nauwelijks tot niet meer gedaan in de ziekenhuizen. ook door geld gebrek bij bevoorbeeld gezinnen in armoede is zelfs een leuk cadootje niet altijd haal baar.

Help en steun mij om hier snel verandering in te brengen en laten we onze zieke kindjes in Nederland niet vergeten. steun mij on vele wensen van deze kindjes te kunnen vervullen en weer een glim alch op hun gezichtjes te toveren. 

Vergeet niet dat vele van deze kindjes vechten voor hun leven en dat hun ouders en naasten niet altijd voldoende geld hebben om een wens van zijn of haar kind te kunnen vervullen.

Ik vraag aandacht voor iets moois wat heel vaak vergeten wordt in Nederland. Nederland helpt vele andere landen maar vergeet ons eigen land en Mens zelf! Samen staan we sterk, en een voor allen, allen voor een.

Alvast Bedankt voor uw steun en donatie zodat deze Doel het nieuws haalt en er succes verhalen met u gedeeld kan worden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 8.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.