Een laatste keer mama's leven vieren.. | Geld inzamelen
 
 

Een laatste keer mama's leven vieren..

Help ons.. We willen zo graag een mooie uitvaart waarbij we mama's leven kunnen vieren.


Lieve allemaal,

Onze lieve mama is ongeneeslijk ziek en zal de wereld verlaten op te jonge leeftijd (58). Het fijne is dat wij wel de tijd hebben om samen alles te regelen rondom de uitvaart. Het is fijn voor mam om te weten dat alles geregeld is, zo ook het financiële gedeelte. Dan kan zij zonder zorgen gaan. Zoals iedereen weet zijn er hoge kosten aan een uitvaart verbonden en dit geld hebben wij helaas niet. Ook is er geen uitvaartverzekering waar wij op terug kunnen vallen. Deze is destijds vanwege financiële problemen opgezegd en ook niet meer aangevraagd. Mama heeft meerdere malen in het ziekenhuis gelegen, maar kwam er altijd bovenop. Dat mama op deze leeftijd zou sterven, had dan ook niemand verwacht.

Een aantal jaar terug is bij mama een bloedpropje gevonden. Deze landde gelukkig bij de tenen waarbij het resultaat het verlies van twee tenen was. Dit samen met waarschijnlijk nog een keer een nieuwe heup en een hoge bloeddruk in het verschiet, hebben mijn ouders samen met de artsen besloten om voor een maagverkleining te gaan. Dit zou alles oplossen. We gingen ervoor en hadden een rooskleurige toekomst voor ons. Helaas werden de risico's toen en nu nog steeds niet voldoende benadrukt bij een maagverkleining. Dat de maagverkleining bij mama verkeerd zou aflopen had niemand verwacht, maar helaas gebeurde dit wel. In het begin viel mama vele kilo's af wat normaal zou lijken na een maagverkleining. Het bleek echter later dat mama's lichaam niet meer op gang kwam zoals dat zou moeten werken. Dit leidde tot vele ziekenhuisopnamen en sondevoeding. Een undo-operatie die vorig jaar is uitgevoerd zou de oplossing zijn, maar ook dit kon niet baten. Dit was een ontzettend zware operatie waar mama eigenlijk nooit van bijgekomen is. Het is nu zo ver dat mama geen voedingsstoffen meer kan opnemen en de artsen niks meer voor mam kunnen betekenen. Wat wij zagen als een goede oplossing op alle problemen, leidde naar het einde van mama’s leven op aarde toe.

Het is verschrikkelijk om onze moeder en voor papa zijn echtgenote nu al te moeten verliezen. Wij willen nog eenmaal mama's leven vieren. 1 waarin mam alles voor ons heeft gedaan en altijd voor iedereen zorgde hoe slecht ze zichzelf ook voelde. De uitvaart die mam voor ogen ziet is dan ook geen afscheid, maar een viering van haar leven en een dag waarop wij steun van al onze dierbaren mogen ontvangen.

Middels deze weg wil ik jullie vragen om een bijdrage zodat we deze dag kunnen bekostigen. Zie het als een laatste cadeau die je aan mama kunt geven. Elke kleine bijdrage zal ons al enorm helpen. We weten nu nog niet hoeveel de uitvaart zal kosten, maar dit zal naar verwachting 7000 euro in totaal zijn. Eventuele overgebleven gelden zullen aan een nader met jullie te bepalen doel worden geschonken.

We bedanken jullie met heel onze hart.

Hebben jullie vragen dan kunnen jullie mij via deze website of email ljmpeet@hotmail.com bereiken.

Lieve groet



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








 

Laat een reactie achter

267 donaties
€ 7.150,00
Doel: € 7.000,00
102%