Een elektrische driewieler en medicijnen

Een elektrische driewieler en medicijnen | Geld inzamelen
 
 

V E van Soest
01-11-2022

Ik wil iedereen bedanken die de moeite neemt om mijn doneer actie te lezen er zij er zo veel. Ik hoop dat ik een beetje geluk heb en weer naar buiten kan en wat minder pijn heb dat is al heel wat waard.

Bij deze heel gezondheid toegewenst.

.


V E van Soest
01-11-2022

Hallo, ik heb er lang over na moeten denken om dit te doen, had er heel veel moeite mee, maar mij leven is zo beperkt dat ik het toch maar doe. Ik heb een aantal chronisch ziektes oa artrose, colitis ulcerosa, pijn syndroom neuropathie waar voor ik behandeld word. Maar daar zijn nu medicijnen voor die niet vergoed worden en die ik niet betalen kan. Daar naast ben ik aantal jaren geleden aan mijn schouder geopereerd en is er een nieuwe ingezet, en dat is helemaal fout gegaan en heb ik er een pijn syndroom en neuropathie aan overgehouden en kan ik mijn arm niet meer goed gebruiken. En hebben ze 2 jaar later daar voor een neurostimolator in mijn rug voor geplaatst, maar dat werkt niet af doende. Daar loop ik weer bij een pijn arts maar dat is niet afdoende. Daar is een behandeling voor maar dat word niet ook niet vergoed omdat het niet door de  verzekering erkend is. Ik heb 3 jaar terug mijn rug spontaan gebroken er waren 3 wervels gebroken en ben daar aan geopereerd oorzaak ernstige osteoporose Nu heb ik al een aantal jaren 24 uur pijn per dag en slaap slecht. Dus mijn wereldje is niet zo groot ik heb zoveel  beperkingen. Wat ik wel mag van mijn specialisten is op elektrische driewieler daar die stabiel is en ik niet kan vallen. Daar ze bang zijn voor breuken. Ik hoop dat ik u niet afschrik ik heb het nu eenmaal pijn maar hoop dat toch nog iets minder word. En dat ik weer iets meer naar buiten kan.

Uit de grond van mij hart wi ik jou vragen te doneren. Al is het maar een klein bedrag alle beetjes helpen. En ik zal dankbaar zijn. Ook wil je vragen deze doneerlink wilt delen met al je vrienden, familie en kennissen.

 

 

 

 


0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.