Een eindejaarsgift voor Kanjerketting

Een eindejaarsgift voor Kanjerketting | Geld inzamelen
 
 
Help jij mee om geld in te zamelen voor de KanjerKetting?

Net als vorig jaar wil ik dit jaar graag iets doen voor de KanjerKetting. Hoe tof zou het zijn als we hen een eindejaarsgift kunnen overhandigen? Hoop dat jullie mee willen werken!

 

Steun je samen met mij het initiatief De KanjerKetting van de VOKK?

In ons land krijgen elk jaar 600 kinderen kanker. Dat zijn tien kinderen per week. De behandeling van kinderkanker duurt lang en is zwaar. De VOKK steunt kinderen met kanker met de KanjerKetting. Elke KanjerKraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, haarverlies, een super goede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care, opgehaald worden door een ambulance, etc. Kinderen met kanker rijgen deze KanjerKralen aan een ketting. Die ketting, de KanjerKetting, vertelt hun verhaal. Elke kraal afzonderlijk staat voor een deel uit deze slopende, vreselijke, moeilijke, verdrietige periode. De KanjerKralen maken letterlijk zichtbaar wat voor kinderen zo ongrijpbaar is. De KanjerKetting helpt kinderen door de behandeling heen en is na afloop een tastbare herinnering aan een ingrijpende periode.

De KanjerKralen kosten ongeveer 50.000 euro per jaar en die kosten komen jaarlijks terug. Gemiddeld kost een KanjerKetting 80 euro. Ik vind dat de kettingen beschikbaar moeten blijven en dat dit initiatief dan ook gesteund moet worden. Mocht je dus iets kunnen missen, zou ik het heel erg waarderen als jullie doneren. Eens kijken hoeveel kralen wij bij elkaar kunnen sparen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.