Een eigen plek voor Amadou

Een eigen plek voor Amadou | Geld inzamelen
 
 
Amadou verdient een plek.

Amadou is sinds 2013 als projectmanager verbonden aan stichting 4Gambia. Hij zet zich onbezoldigd in om de bevolking van Gambia te helpen. Van het betalen van schoolgeld voor 60 sponsorkinderen tot het in ontvangst nemen en verdelen van opgestuurde goederen. En van het begeleiden van de renovatie van het gezondheidscentrum in Sittanunku tot het regelmatig bezoeken en contact onderhouden met de school in Batokunku die gestuend wordt. 

Amadou is inmiddels getrouwd met Binta. Samen hebben ze twee kinderen en de derde is opkomst. Het plekje waar ze wonen is klein, Amadou heeft nauwelijks ruimte om zijn administratie voor de stichting op te slaan, het ligt opgestapeld in zijn slaapkamer. En bovenal is het niet van hen. In Gambia kent men geen huurdersbescherming dus de onzekerheid of je misschien niet snel je woning wordt uitgezet ligt altijd op de loer. In Gambia is het hebben van een eigen stukje land een groot goed. Het is de enige zekerheid die je hebt, niemand kan het van je afnemen en dus heb je altijd een plek om te wonen. 

Ik wil Amadou verrassen met een stukje land waar hij zelf zijn huis kan bouwen. Waar zijn kinderen veilig kunnen opgroeien. Zo'n stukje land is wel te vinden in Gambia, maar niet goedkoop. Daarom start ik deze aktie, zodat Amadou en Binta en hun kinderen hun eigen plekje zullen hebbem.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 16.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.