Een eerlijke start voor Lex

Een eerlijke start voor Lex | Geld inzamelen
 
 

Op 17,5 jarige leeftijd was er dag waarop alle spanning, stress en pijn de druppel liet overlopen.

Ik was aan het wandelen ik was zo kapot en mijn benen gaven op. Ik zakte erdoorheen, werd omhoog getrokken…. De auto in naar huis en mijn bed in.

 

Wat was er met mij? Wat gebeurde er? Hoe komt het? Help!!

 

Pijn scheuten in heel mijn lichaam, ik krijg geen lucht door de pijn in mijn boven rug en onderrug. Ik lag met mijn lichaam helemaal hol van de spanning in mijn lichaam. Mijn spieren en bindweefsel zaten van tenen tot vingers tot kaken helemaal vast. Slapen zat er hele nachten niet bij. Ik viel avonds weg, alles werd zwart ik stopte met ademen, ik zakte heel diep weg door mijn bed. De pijn en stres werd mijn hart teveel. Paniek! Adrenaline shot! en ik was weer terug. Ik durfde mijn ogen niet meer dicht te doen. Keer op keer gebeurde dit maanden lang.

 

Ondertussen een jaar lang naar allemaal specialisten in Nederland. Allemaal onderzoeken gedaan maar geen resultaat… en ik was te compliceert om hulp te bieden…. Ik moest er maar mee dealen dat mijn leven zo was. Ik kreeg 3000mg pijnstiller voor in de morgen en 3000mg pijnstillers voor avonds tussen door slikte ik bij omdat ik het niet trok… de pijnstillers hadden minimaal effect.

 

Ik kon er niet aan toegeven dat dit mijn leven was. Het was geen leven het was overleven.

Mijn overtuiging was als ik elke dag mijn spieren oprek en in beweging blijf en dat combineer met veel fysiobehandelingen het wel binnen een jaar goed zou komen…. De realiteit was helaas dat mijn situatie een hele trage vooruitgang boekte en ik vaak zat weer terug bij af was.

 

Na twee jaar voornamelijk in bed liggen of met pijn op pad stond ik op een dag onder de douche en zei ik tegen mezelf. ‘Lex jij komt hieruit geef jezelf tot je 25e als het dan niet goed is mag je de stekker eruit trekken’

 

De zorgverzekeraar besloten ineens om onbeperkte fysio uit het pakket te gooien en het alleen toereikend te maken voor mensen met een chronische code. Paniek! Ik heb die niet en nu!?

 

Hoe ga ik hier uitkomen ??

 

Ik moest naar school van mijn ouders want thuis zitten en niet werken kon niet volgens hun ondanks mijn omstandigheden. Ik startte de opleiding commerciële economie en na 1 blok moest ik stoppen omdat ik het niet trok. Weer een tussenjaar… en nu? Werken!

 

Het jaar daarop startte ik een HBO studie AD ondernemen. Behaalde mijn propedeuse en ging door naar jaar 2. Na het tweede blok kreeg ik thuis te horen dat mijn ouders gingen scheiden… een vechtscheiding van 3 jaar. Daarbovenop kreeg mijn pa aan de start van de scheiging een hernia en moest worden geopereerd terwijl hij een eigen bedrijf heeft. Daar boven op kreeg hij te horen dat hij een hersentumor had en daar boven op kreeg mijn broer ook een hernia en een operatie waardoor het bedrijf stil kwam te liggen omdat hij voor mijn vader werkte. Mijn vader dreigde zijn bedrijf en zijn huis kwijt te raken. Ik moest uit huis vanwege de scheiding. Nog meer kosten…. Mijn vader heeft een schoorsteenveeg bedrijf, een zwaar vies beroep wat ik niet trok met mijn lichaam. Toch heb ik ervoor gekozen om mijn opleiding te stoppen om hem te gaan helpen. 3 jaar lang heb ik hem geholpen. Mijn lichaam was op en mijn geest ook.

Ondertussen ging ik 3 uur in de week naar de fysio ( gelijk aan 6 behandelingen )op eigen kosten vanaf mijn 19e.

€800,- euro per maand gemiddeld en ik moest op mezelf leven. Wel met een vriendin die mij steunde gelukkig.

 

Afgelopen Mei ben ik gestopt bij mijn vader. Tijd voor mezelf! Mijn lichaam en geest is in de afgelopen jaren verbetert. Het is leefbaar geworden geen pijnstillers meer nodig maar nog wel de behandelingen! Niet meer zo intens als eerst maar het is wel nodig om niet weer achteruit te vallen.

Nu ben ik 24 jaar. Ruim 35k+ uitgegeven aan mijn lichaam. Iets minder dan 60K studieschuld geen diploma en nog weinig van het leven echt gezien waarvan ik kon genieten. Nooit gedacht aan crowdfunding om mij te helpen in mijn gevecht. Maar goed het heeft mij gevormd tot wie ik nu ben en daar ben ik trots op.

 

HET IS TIJD OM TE GENIETEN!

 

De reden dat ik door heb gevochten is omdat ik mezelf voor me zag op wereldreis. Staande op een berg, kijkend over een oceaan.. pijnloos en gezond!

 

Het probleem is nu dat mijn studielening gestopt is. Ik geen opleiding meer kan starten zonder dat het duizenden euro’s per jaar kost en eerlijk gezegd wil ik niet meer naar de schoolbanken.

 

Wat ik graag zou willen is een eerlijke start! Financieel gezien dan zodat ik mijn leven echt kan opbouwen en ik mijn droom achterna kan gaan. ‘Reizen en een eigen business starten’

Lang durfte ik geen hulp te vragen, nu vraag ik hulp van onbekende mensen. Ik zou niet weten wat mijn streefbedrag moet zijn? 

Alle beetjes helpen! 

Ik ben bij deze iedereen al zeer dankbaar die tijd heeft genomen om mijn verhaal te lezen.

Met heel mijn hart dank ik jullie,

vriendelijke groetjes van,

LexEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 100.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.