Een droom naar ons toekomst huisje

Een droom naar ons toekomst huisje | Geld inzamelen
 
 

            Ons verhaal 

hey iedereen,

Ik ben francesca een alleenstaande mama van 27jaar met een dochter van 8jaar.(geboren op 31/12/12)

Het geluk staat me dan ook alles behalve bij,Enkelen jaren geleden(2014) is de tijd voor me gestopt, ik heb mijn zoontje van 39dagen oud moeten afgeven, plots stonden we daar met z'n 2tjes geen pampertjes en geknuffel meer,kusjes of huilbuien. een gebroken moederhart, en een grote zus die afvraagt wanneer broertje terug komt bleven achter...ik heb die periode ook nooit steun gekregen van famillie (enkel mijn papa) juist wanneer ik het hardste nodig heb is er niemand om mij optevangen. Ook dierf ik geen hulp tezoeken.ik zat in een diepe kuil die alleen maar dieper en dieper werd,beet wel door want mijn dochter had me nodig. In 2017 ben ik dan gestrand en kon niet meer was op zag geen uitweg meer.Heb dan de stap gezet richting psychiater omdat ik dit niet meer alleen aankon.Ik heb veel steun gekregen en goede babbels gehad waar ik de hulpverleners dankbaar voor ben.Alles liep dan ook goed tot vorige zomer(2020) ben toen opgenomen met spoed wegens ademnood en erg veel pijnen in mijn lijf. Ik heb longembolie en dat op jonge leeftijd , 15 klonters in mijn linkerlong en enkele in de rechterlong. En als dat niet genoeg was ook iets aan mijn hart dat onregelmatig pompt. Heel mijn toekomst dat ik in gedachten had verwaterd en alle leuke extra's vallen weg. Ik sta op invaliditeit... iets dat ik totaal niet wil, ik wil kunnen werken en leuke activiteiten met mijn dochter kunnen doen en sparen voor ons eigen stulpje. Maar met een loontje van de ziekenkas gaat dit niet, en lopen enkele rekeningen achter,... 
ik wil mijn dochter een eigen thuis geven een plekje van ons zonder met de schrik tezitte dat we buiten gezet kunne worden in ons huur app. Het kleine loontje geeft me geen kans om tekunnen sparen, lenen kan ik niet omdat ik maar een kleine loon heb.

alvast mijn excuses voor de enkele typefouten maar sinds ik uit het ziekenhuis ben heeft mijn brein me wat in de steek gelaten.


Ik hoop dat we via deze weg van enkele lieve mensen donaties krijgen en onze droom toch kunnen waarmaken naar ons eigen plekje.

Als er nog vragen zijn hoor ik ze graag😊

veel liefst van een mama met een geweldige dochter🥰Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 200.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.