Een droom die ik van jongs af aan al heb.......

Een droom die ik van jongs af aan al heb....... | Geld inzamelen
 
 

Hoi! Ik ben Sterre de Moes, ik ben 16 jaar oud en ik hou een inzameling voor mijzelf. Ik verzamel namelijk geld om één jaar naar Highschool in Amerika te kunnen betalen. Mijn ouders hebben niet zo veel geld en ik werk er zelf ook voor, ik verdien alleen niet genoeg met mijn baantje om dit bedrag te kunnen bereiken. Daarom kwam mijn moeder met het idee om een inzameling te beginnen. Ik weet natuurlijk niet of ik het bedrag echt zou kunnen ophalen maar alle kleine beetjes helpen! 

Waarom wil ik zo graag naar Amerika om één jaar highschool te doen? 

Dit is een beetje een basic antwoord maar ik wil graag omdat ik echt obsessed ben met het land! Ik heb Amerika altijd al een leuk land gevonden en toen ik hoorde dat het mogelijk is om één jaar highschool daar te doen wist ik dat ik dat MOET doen. 

Een andere reden voor dat ik zo graag hier heen wil is omdat ik de cultuur dan beter leer kennen en ik dan een beslissing kan maken of ik inderdaad in Amerika wil gaan wonen na dat jaar Higschool. Ik wil dus na dat jaar higschool graag daar willen blijven wonen. Ik ben alleen nog nooit in Amerika geweest dus het lijkt me verstandig om eerst kennis te maken met het land. 

De laatste reden is zodat ik actrice kan worden in Amerika! Ik wil al ontzettend lang actrice worden en het liefts natuurlijk is het land van de entertainment industrie. Als ik in Amerika ben tijdens dat jaar Higschool ga ik dan opzoek naar audities om mijn droom die ik sinds jong al heb proberen te laten uitkomen. Nu hoor ik u al denken; Heb je daar geen visum voor nodig? Dat klopt! en dit heb ik al uitgezocht en zelf als voor gespaard!

Dit zijn mijn 3 redenen waarom ik zo graag naar Amerika wil voor een jaar highschool. Ik zou het ontzettend waarderen als u wat doneert. Ik ben me bewust dat het heel veel geld is waar ik om vraag maar alle kleine beetjes zijn een stapje dichterbij het uitkomen van mijn droom! :) 

Dankuwel voor het lezen van mijn verhaal 

Groetjes Sterre <3 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 12.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.