Een bakfiets voor Tyler!

Een bakfiets voor Tyler! | Geld inzamelen
 
 
Help een moeder en haar zoontje aan een bakfiets!

Hoi Allemaal,

Normaal gesproken zou ik nooit zo'n actie starten, maar nu is het echt nodig! Willen jullie mijn vriendin en haar zoontje alsjeblieft helpen? Als iemand dit verdient zijn zij het wel! 

Het zit zo:

Tyler wordt in februari 3 jaar en heeft sindskort de 'stempel' autisme gekregen, dit vermoeden was er al langer maar is nu bevestigd. 

Zijn start was ook al niet vlekkeloos vanwege een spleetje in zijn gehemelte die pas later ontdekt werd. Hier is hij inmiddels aan geopereerd en dit gaat goed. 

Al met al zijn ze al heel vaak op en neer naar het ziekenhuis gereden en op heel wat andere verplichte bezoekjes geweest en nu met zijn autisme zullen de aankomende jaren het aantal bezoeken aan dit soort afspraken niet minder worden (denk aan o.a. logopedie). Maar om naar al die bezoeken te gaan zijn zij aangewezen op de fiets en het openbaar vervoer (moeder heeft het niet breed en geen rijbewijs of laat staan een auto).

Helaas gaat het fietsen nu niet meer omdat het gewoonweg niet meer veilig is, omdat Tyler veel en hard heen en weer wiebelt en dit al een paar keer tot onveilige situaties heeft geleid. Vanwege corona gaan ze nu ook niet met het openbaar vervoer en moeten ze nu dus veel te voet doen. 

Ik zou ze heel graag willen helpen aan een bakfiets zodat ze weer wat meer bewegingsvrijheid hebben in dit nu al zo verkleinde wereldje!

Hoe mooi zou het zijn als ze het nieuwe jaar in gaan met een mooie bakfiets! Helpen jullie mee? Alle kleine beetjes helpen!

Mocht u zelf niks kunnen missen dan zou u wel erg helpen door het bericht te delen!

Alvast heel erg bedankt!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.