Een bakfiets voor Sandra

Een bakfiets voor Sandra | Geld inzamelen
 
 

 

Mijn naam is Sandra. Ik ben 30 jaar oud en mijn wens is om een bakfiets te krijgen. Ik heb last van bekkeninstabiliteit, en heb al 3 lichte tia's achter de rug.Dit alles maakt mijn leven een beetje zwaar.

 

Maar dit zijn niet per se de redenen dat ik een electrische bakfiets wil. 

 

Ik kan niet met een normale fiets gaan fietsen dit is erg zwaar voor mij met nog 2 kleintjes of heel ver lopen als ik ergens heen wil, laat staan helemaal naar de tram of bus lopen dan ben ik ruim 3 kwartier onderweg, En als ik daar dan ben heb ik erg veel last van mijn bekken. dit gebeurt best vaak en dat is vervelend als je bijna nergens heen kan met je kleine kinderen. Zelfs de kinderboerderij is veels te ver lopen. 

 

Ik denk dat een elektrische bakfiets mij zou kunnen helpen, omdat ik dan weer weg kan met mijn kinderen..en ik dan nog ergens kom met ze.. en dat het mij erg kalmeert en de stress wegneemt. ik hoop dus dat als ik een electrische bakfiets heb, dat ik weer overal heen kan met me kinderen, en weer naar winkels kan.

Eeb elektrische bakfiets is vrij prijzig en al dit geld krijg ik nooit in mijn eentje bij elkaar en daarom heb ik jullie HULP nodig!

 

Groetjes sandra.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0% / 181 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.