Een auto, een eigen weg, een droom..

Een auto, een eigen weg, een droom.. | Geld inzamelen
 
 

Lieve mensen, 

mijn verhaal in het kort. Na enkele jaren alleen wonen, en mijn meisje, was dit een moeilijke periode.. de realiteit van het leven.. alles deden ik en mijn meisje met de fiets. Al was dit niet altijd makkelijk door weer en wind. Sinds 3 jaar wonen we samen met mijn lieve man en ons jongste meisje erbij.. nog altijd blijft voor mij het leven een harde, en moet je hard vechten in het leven voor dingen te bereiken. Daar ben ik ook gelukkig met bezig, een mooie baan, zorgen voor mijn meisjes.. en meer (: 

toch heb ik 1 droom die ik al heel lang wil kunnen waar maken, niet alleen voor mij ook voor mijn 2 meisjes. Elke dag opnieuw weer en wind en regen.. en kou.. fietsen we ons daardoor heen een mooie afStand naar de school, dan naar het werk, dat helemaal in een ander dorp ligt veel verder. En s'avonds weer opnieuw.. mijn meisjes hebben het vaak koud in de winter periode ook al kleed ik ze goed aan, komen door weekt toe op school ( ook al hebben ze een regen pak ) .. altijd een schuldig mama gevoel.. 

al enkele jaren ben ik aan het sparen beetje per beetje voor mijn rijbewijs.. eindelijk was het dan zover.. geslaagd voor mijn theorie.. en bezig met mijn praktijk lessen.. de moment dat ik naar de auto's begon te kijken.. :( 2dehands uiteraard.. lijken ze mij toch veel te duur..  en is dit weer een stop Streep voor mijn droom en van mijn meisjes die graag willen dat mama een auto heeft. 

daarom probeer ik via deze weg.. om iets bij elkaar te verzamelen zodat ik toch een 2 de hands wagen zou kunnen aankopen. Ik hoop lieve mensen dat jullie mij hier kunnen helpen, ik ben jullie alvast dankbaar hiervoor. Als het zover is dat ik genoeg heb voor een " goed auto'tje " te kopen. Ga ik deze aan jullie tonen (: 

ja, lieve mensen.. ik weet ook er zijn veel ergere zaken in het leven.. maar ik wil toch graag deze droom waar maken en het eens kunnen afmaken dat ik dit kan bereiken. Dikke dank u wel alvast. ❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.