Een andere weg naar Rome | Geld inzamelen
 
 

Een andere weg naar Rome

Help Nick 20 de draad weer op te pakken! Sinds zijn 15e staat hij er alleen voor..

Ik schrijf voor een vriend. Iemand die een kans verdiend.

Er zijn meerdere wegen naar Rome, maar niet iedere weg is even makkelijk.

 

Elke donderdagmiddag komen de opa & oma van Nick hem ophalen om naar de Voedselbank te gaan. Hij is hier dankbaar voor, want 30 euro leefgeld is niet veel.

Vanaf zijn 15e is Nick uit huis. Om verder te verblijven in internaten, pleeggezinnen en een daklozenopvang. Het contact met zijn ouders is sindsdien verbroken. Naar school gaan werd hierdoor helaas verleden tijd.

Nu, 5 jaar later. Woont Nick in een kleine kamer in een studentenhuis met 8 mensen. Helaas zonder studie. Nick zit echter niet stil. Hij wil kosten wat het kost iets voor zichzelf opbouwen.

Er is echter iets wat hem tegenhoudt. Een flinke schuld door het verkeerd omgaan met geld. Nick heeft hier nooit mee leren omgaan. Totdat de waarheid hard binnenkwam: je staat er alleen voor.

Op 20-jarige leeftijd is het tijd om terug in het zadel te kruipen en de teugels stevig vast te pakken. Altijd al gefascineerd door scooters, wil hij graag zijn eigen zaakje opzetten.

Hierbij vraag ik jullie hulp. Help Nick het verleden achter zich te laten. Zodat hij zich kan focussen op zijn droom. Het is tijd voor een andere weg naar Rome.

Hij weet hier niets van (vandaar geen foto), de einddatum is op zijn verjaardag šŸ˜‰

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 20,00
Doel: ā‚¬ 6.500,00
0%