Een andere auto nodig!

Een andere auto nodig! | Geld inzamelen
 
 

Na een korte relatie waarin veel gelogen en gemanipuleerd werd, was ik mijn spaargeld kwijt waar ik enorm lang voor gespaard had en werd ik achtergelaten met een enorme roodstand op mijn rekening.

Ik probeerde op te krabbelen en de roodstand weg te werken maar kreeg steeds weer tegenslagen te verduren.

Vorig jaar begaf helaas mijn Volkswagen Fox het. Een zuiger in het motorblok was kapot en daardoor was de auto helaas rijp voor de sloop. Ik kocht met mijn €900 (dat was wat ik ingelopen had op de roodstand van €2500) een andere auto maar met deze auto kwam ik niet eens thuis. Ik kreeg een andere auto aangeboden waar ik tot op heden mee rij maar ook deze auto heeft al heel wat mankementen gehad (kapotte stuurbekrachtigingspomp, kapotte koppeling en een kapot panoramadak door een steen (door een vogel) welke ik nog steeds aan het afbetalen ben.

Ik werk parttime in de zorg omdat ik fibromyalgie en CVS heb. Stress doet deze aandoeningen niet veel goeds en dus zou ik enorm graag eens eindelijk uit die roodstand komen en een andere, betere en betrouwbaardere auto willen kopen.

Wie wil mij helpen niet meer 's nachts wakker te hoeven liggen van deze al jarenlang voortdurende financiële ellende en mij eindelijk eens de rust te geven die ik, en mijn lichaam, zo hard nodig hebben? 🙏🏻

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.