Een AED in het café | Geld inzamelen
 
 

Een AED in het café

Een AED, daar red je levens mee! En als er ook een in de kroeg komt, is er 24 7 een AED!

Stelt u zich eens voor: u leeft in uw wijk met de geruststelling dat er altijd een AED in de buurt is in een geval van nood. Een geval van nood waarin u of andere mensen in uw woonwijk de hulp hard nodig hebben. Op steeds meer plekken in Velp is er een AED beschikbaar, met name winkeliers en ondernemers doen mee en schaffen een AED aan.

Helaas komt een hartstilstand nooit gepland en zal deze dus ook geen rekening houden met de openingstijden van de AED-houders. Vele winkels sluiten rond 18:00 uur en dat betekent dat er in de avonduren vaak geen AED beschikbaar is. Daarom willen wij bij ons in het café graag een AED, zodat er ook een AED ingezet kan worden in de avond- en nachturen.

De AED wordt aangemeld bij HartslagNU, een netwerk dat ervoor zorgt dat meldkamercentralisten burgerhulpverleners kunnen oproepen om te reanimeren bij een hartstilstand. In veel gevallen kan een burgerhulpverlener eerder met een AED aanwezig zijn dan de ambulance en dat is bij een hartstilstand van levensbelang. In de eerste 6 minuten starten met reanimeren geeft de grootste kans op overleven.

Wilt u er samen met ons voor zorgen dat er in Velp ook ná winkelsluitingstijden een AED beschikbaar is? Doneer dan aan onze actie! Dan zorgen wij ervoor dat de AED er komt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.750,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.