Geld inzamelen | een 2De Kans voor een ieder
 

een 2De Kans voor een ieder

ik wil de wereld beteren

Een 2de kans voor een ieder persoon !

 

Graag wil ik jullie vertellen wat mijn personelijke wens en doellen zijn!

Zelf heb ik het als jonge moeder niet makkelijk gehad, ik moest veel leren en een kleine baby opvoeden. ik heb alles op alles gezet om mijn kindje alles te kunnen geven wat nodig was. enkele maanden later was ik zelfs opnieuw zwanger van een 2e wondertje, mijn geluk kon niet op ! ik werdt opnieuw mama. ik kreeg veel hulp liefde en steun van mijn familie.

wat mij de ogen heb doen openen is dat : ik wel liefde en steun van mijn familie kreeg , maar wat ik vooral om me heen zie is toch jonge meiden die er echt alleen voor staan en die geen liefde en steun van hun familie krijgen.

mijn wens en mijn doel is dan ook dat ik personelijk jonge moeders wil helpen! en dat is doormiddel van een baby uitzet, ik bedoel ieder nieuw leventje verdient toch ook een mooi nieuw bedtje of een maxicosie ?

wat ik vooral hoor en zie van de meiden om me heen die het niet breed hebben is dat zij maar tweedehandse spulltjes moeten gaan zoeken . en kijk maar of je een goedkoop kinderwagen van marktplaats kan afhalen. ik zie ook dat de gemeentes of instanties waar je aan klopt voor hulp vaak niks er mee doen of juist vaak te laat zijn.

ik vindt dit niet eerlijk ! ik vindt dat ieder nieuw leventje recht heeft op een mooi nieuw bedje of een kinderwagen , kleding , ect...

mijn doel is om zoveel mogelijk jonge meiden te kunnen helpen aan een baby uitzet vooral jonge meiden die er alleen voor staan en het niet breed hebben.

daarnaast zou ik ook een ieder die een opleiding niet kan bekostigen willen helpen. via deze weg hoop ik zoveel mogelijk te kunnen ophalen zodat ook die doel en wens waar gemaakt kan worden. uiteindelijk is een opleiding ook voor een goeie toekomst en ook daar mee wordt er te weinig gedaan.

ik wil graag mijn succesverhalen met jullie delen en laten zien dat daadwerkelijk voor mensen die het niet breed hebben , ik via deze weg weer anderen heb kunnen helpen.

dat is mijn doel en mijn wens! ik heb altijd klaar gestaan voor anderen mensen en dat zal ik altijd blijven doen . zo lang ik nog leef zal ik altijd goed zijn voor een ander want dat is wat ik heb geleerd!

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0% / 70 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.