Edwinzorgt jongeren Funn

Edwinzorgt jongeren Funn | Geld inzamelen
 
 
stichting vrienden van Edwinzorgt , activiteitenactie !

STICHTING VRIENDEN VAN EDWINZORGT


Wat wil de stichting “vrienden van EdwinZorgt” betekenen voor jongeren en jongvolwassenen?

De “Stichting Vrienden van EdwinZorgt” is opgericht om de zorgvisie van het bedrijf te ondersteunen.
EdwinZorgt heeft als doel om professionele begeleiding op maat te bieden aan kinderen/ jongeren en jongvolwassen die vastlopen in het dagelijks leven.
Om goede zorg te bieden zijn en blijven we volop in ontwikkeling om ons verder te professionaliseren en het zorgaanbod te vergoten.

Onze toekomstige zorgvisie is om een centrum te ontwikkelen, waarbij behandeling, begeleiding en dagbesteding vanuit EdwinZorgt geboden kan worden. Om dit te realiseren hebben we als EdwinZorgt de droom om een multifunctioneel gebouw te realiseren, waarbij alle vormen van zorg gecentraliseerd kunnen worden. Gezien de huidige zorgaanvragen vanuit de regio is het doel in de toekomst we meerdere locaties te openen, zodat begeleiding altijd in de buurt is.

Momenteel bieden we begeleiding en dagbesteding aan vanuit locatie Frankenstraat. We ondernemen en faciliteren verschillende activiteiten . Hierbij kan je denken aan klussen op de boerderij, moestuin,  sportactiviteiten, surfen en creatieve activiteiten.
We vinden het belangrijk om een zo breed mogelijk aanbod van activiteiten te hebben, zodat er voor een ieder een passende activiteit kan worden aangeboden

WAT KAN U BETEKENEN DOOR SPONSOR TE WORDEN VAN DE STICHTING:
Om onze droom waar te maken, maar ook het huidig zorgaanbod te optimaliseren zijn we op zoek naar Vrienden. Mensen die mee willen delen in de droom en ondersteunend willen zijn in het aanbieden en ontwikkelen van goede zorg.
Wanneer u vriend wordt ondersteund u o.a. in de volgende doelen:

Aanschaf attributen die ten goede komen aan activiteiten aanbod zoals surfplanken, Fietsen, ondernemen van sportactiviteiten
Het doen van leuke en leerzame uitjes
Realiseren van een multifunctioneel centrum
U kunt vriend worden door online middels ideal te doneren of op rekeningnummer; NL76 SNSB 0787 8997 20 t.n.v Stichting Vrienden van EdwinZorgt

 

meer info www.edwinzorgt.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.