Educatiehuis Amersfoort | Geld inzamelen
 
 

Educatiehuis Amersfoort

Educatiehuis Amersfoort

Je hebt je diploma gehaald en nu..??
Uit onderzoek blijkt dat veel jongeren uiteindelijk een ander beroep gaan beoefenen dan waar zij voor gestudeerd hebben.


Dit komt vaak omdat een baan vinden lastig is en omdat veel jongeren niet stilstaan bij het feit dat er misschien geen of weinig werkgelegenheid is in een bepaald vakgebied.

Wij van Educatiehuis Amersfoort helpen afgestudeerde jongeren bij het vinden van een baan die aansluit bij de studiekeuze of we helpen ze aan ander werk door middel van omscholing. ( vrijwillig )

Wij doen dit al een aantal jaren en hebben al meer dan 100 jongeren in Amersfoort en omgeving kunnen helpen met werk en omscholing. Dit willen wij blijven doen!!

Ons project is enorm gegroeid het afgelopen jaar en daarom gaan wij per augustus 2017 een pand huren waar we de afspraken en de gesprekken kunnen plannen met de jongeren die onze hulp nodig hebben.

Wij hopen een aantal donaties te krijgen zodat we dit pand kunnen voorzien van een mooie en professionele inrichting. een bank, een bureau een computer, dit zijn nog dingen die ontbreken, Helpt u ons een eindje op weg?

Bij voorbaat dank.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.