Edgar heeft kanker. Hij heeft onze hulp nodig | Geld inzamelen
 
 

Edgar heeft kanker. Hij heeft onze hulp nodig

Edgar uit Guatemala heeft kanker. Hij heeft onze hulp nodig.

Edgar was tot nu toe aan het overleven. Voor het eerst maakt hij kans op een normaal leven!

Uw donaties zijn onmisbaar voor iemand als Edgar. Een jongen van nog maar 10 jaar in Guatemala die al verschrikkelijk veel ellende heeft meegemaakt. Zijn leven liep meer dan eens gevaar. Als kleine jongen werd bij Edgar de diagnose lymfeklierkanker gesteld. Helaas werd er nog iets ontdekt: een kwaadaardige tumor in zijn maag.


De tumor is verwijderd. Ook kreeg Edgar chemotherapie en radiotherapie. Tijdens zijn behandeling werd hij echter getroffen door een lichte beroerte. Vanaf dat moment kon hij niet meer lopen, praten en eten. Het was net alsof hij weer een baby was. Zijn ouders moesten hem alles opnieuw leren, maar deden dat met alle liefde van de wereld!

Toen volgde een nieuwe tegenslag: een tumor in zijn hersenen. Opereren was noodzakelijk. Daarbij bleek deze tumor gelukkig niet kwaadaardig te zijn. Het gaat de goede kant op met het herstel van Edgar. Hij zit nu in een rolstoel, maar met fysiotherapie en de juiste medicijnen kan hij straks weer lopen en gewoon naar school gaan.

Het arme gezin kan dit absoluut niet betalen. Wilt u hem alstublieft helpen? Dan krijgt Edgar eindelijk zijn gewone leven weer terug!

Hartelijk dank voor uw steun.

https://www.kinderkankergenezing.nl/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.