Duurzamer toerisme met elektrische campers

Duurzamer toerisme met elektrische campers | Geld inzamelen
 
 

Heb jij altijd al een roadtrip willen maken, maar maak je je ook zorgen om de huidige klimaatontwikkelingen? Met een elektrische camper ga je duurzaam op reis. Onze campers zijn 100% elektrisch, gloednieuw en dus geniet je van het grootste kilometerbereik. De LEAVV e-campers zijn standaard uitgebreid uitgerust en snelladen is mogelijk. Wil jij comfortabel en klimaatbewust op reis? Let's LEAVV!

Hoi! Ik ben Robbert van Goethem en al bijna 10 jaar werkzaam in de reisbranche. Ik geloof dat duurzaam reizen een leuke manier is om een steentje bij te dragen aan een positieve impact op het klimaat. Onder de naam LEAVV, verhuur ik 100% elektrische camperbusjes vanuit Haarlem. Zo kan jij zo duurzaam mogelijk op reis!

In mei 2021 gingen de eerste e-campers op pad en ondertussen zijn ze niet alleen in Nederland geweest, maar ook in bijvoorbeeld Spanje, Italië en zelfs in Finland en Noorwegen! Laadpalen zijn er ondertussen voldoende in Europa en het aantal groeit iedere dag. Onze campers zijn gloednieuw, dus je maakt gebruik van het meest uitgebreide accupakket van dit moment. In de praktijk betekent dit dat je zo'n 250 kilometer op een volle accu kunt rijden en dat is heel netjes! Snelladen is mogelijk, dus binnen 30 minuten kun je alweer beschikken over een accu van 80%. Op vakantie rijd je iedere dag iets verder en ga je lekker relaxt de omgeving verkennen; en dit alles zo duurzaam mogelijk!

Mijn droom is om verder te groeien, zodat zoveel mogelijk mensen een zo'n duurzaam mogelijke roadtrip kunnen maken en we samen een nog grotere positieve impact kunnen creëren op het klimaat. Ik heb jouw hulp nodig om dit te kunnen realiseren. 

Met het opgehaalde geld is het mogelijk om verder te groeien en extra e-campers te laten rijden voor nieuwe huurders. Samen werken we aan een toekomst waarin onze kinderen ook nog de mooiste plekjes in Europa kunnen ontdekken. Ook zullen we ervoor zorgen dat we een mooie promotiecampagne opzetten, zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken.

De droom voor de toekomst is om e-campers te gaan verhuren én verkopen vanuit een mooie duurzame locatie. Dat zou natuurlijk helemaal geweldig zijn : )

We geloven dat ons concept enorm schaalbaar is en we op termijn ook vanuit meerdere locaties in Nederland en in het buitenland kunnen verhuren.

Waar staan we nu?
LEAVV is begin 2021 gestart en ons eerste seizoen was helemaal volgeboekt met vier e-campers! We hebben gemerkt dat er voldoende draagvlak is onder onze doelgroep en dat de camperbranche booming is op dit moment. Ook binnen ons eigen netwerk wordt er heel enthousiast gereageerd op onze toekomstplannen en de behaalde resultaten. LEAVV is ondertussen al door verschillende bedrijven opgepikt en in de schijnwerpers gezet.

We zetten ons graag in om meer mensen bewust te maken van de positieve impact op het klimaat, door te kiezen voor elektrische voertuigen. Wist je dat een elektrische camper meer dan 6.500 kilo CO2 minder uitstoot, dan een dieselcamper op jaarbasis? Dat staat gelijk aan ruim 250 bomen - en dit is nog maar per camper, dus bij 8 campers zorgen we samen voor minimaal 50.000 kilo minder CO2 per jaar. Dat lijkt ons de moeite waard!

Hoe kan je helpen?
Je kunt ons helpen door een donatie te doen en hierdoor mee te helpen aan een positieve impact op het klimaat en duurzame reizen. Als bedankje organiseren we in het najaar een inspiratiedag om elektrische campers te bewonderen op een mooie locatie.

Hopelijk ben je net zo enthousiast als ik? Laten we samen zorgen dat het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk wordt om een duurzame roadtrip met een e-camper te maken!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.