Dutchbikers vraagt hulp. | Geld inzamelen
 
 

Dutchbikers vraagt hulp.

Help Dutchbikers met een donatie

Dutchbikers. Een opinie website en facebook. Voor en door motorrijders. We werken als Dutchbikers samen met leden van clubs, motorrijders die clubloos zijn en verder met ieder die intresse heeft in motoren. We hebben verhalen uit clubs en over de belachelijke club pesterijen van de media en overheid. We rijden graag op onze motoren en praten graag en vaak over onze avonturen, de motoren, zelfbouw, onze tattoos en onze veroveringen. Maar ook over de beste plekken om te slapen, eten, feesten en te lachen. We geven onze mening over de media en haar dienaren. Staal, chroom en leer is onze leefwijze. We tonen respect door onze eerlijkheid. We zijn steeds trots, schaamteloos en trouw. En we hebben geen onuitputtelijke geldboom. 

Dutchbikers draait op vrijwilligers en alles betalen we al jaren uit eigen zak. Maar er gaat wel eens iets stuk. Of we hebben nieuwe software nodig of hardware. Soms willen we ergens heen voor Dutchbikers maar is er domweg geen geld voor. Onze sponsor heeft door corona zijn bedrijf moeten stoppen en inkomsten zijn er bij Dutchbikers niet. Robert Hageman heeft ook geen geldkwekerij dus tja...

Dus vraagt Dutchbikers jou om een donatie. We willen met deze actie zoeken naar geld om beter te kunnen werken en jou beter op de hoogte te kunnen houden van de motorwereld. We vertellen wat het vertellen waard is maar tegelijk houden we binnen wat binnen ontstaan is. 

Elke bijdrage zijn we blij mee. Want zoals we nu werken kunnen we niet doorgaan. Alles betalen we zelf en soms zouden we dat niet moeten doen. Omdat het eigenlijk niet kan. 

Waar hebben we geld voor nodig? We willen een splinter nieuwe computer. (Liefst een apple.) Met photoshop, besturing, foto en video bewerkings software, Office (of soortgelijk) We gebuiken foto apparatuur (Sony, GoPro, drone) en zoeken geld om onze kosten als we moeten reizen te kunnen betalen. We willen er onderhoud en hosting van de website ook mee betalen. Maar ook kantoorspullen zoals stoelen, papier, een printer, inkt, pennenUSB stickje, geheugenkaartjes, snoeren en dat soort klein spul. 

We willen je op de hoogte blijven houden van alles wat er gebeurt in de motorwereld. Dat doen we immers al jaren. Jouw steun is een steun aan je eigen keus om motorrijder te zijn. En op de hoogte te blijven van media leugens, hoaxes, journalisten die liegen, verzinnen en fantastische leugens over motorrijders bedenken. De Hells Angels, Satudarah, No Surrender zijn inmiddels verboden. De aanvallen op onze leefwijze gaan door. Wij zeggen daar wat van. Luid en duidelijk. Met 250000 tot 300 000 bezoekers per jaar zijn we een prima opinie platform in onze mooie motorwereld. Help ons, zodat we onze stem kunnen blijven laten horen. Steun Dutchbikers! 

R.Hageman
20-01-2021

Je ziet het, we zijn de 20% voorbij. 48 donaties zijn er binnen. Maar we zijn er nog niet. Een computer kost een beetje en de spullen en reservering voor kosten zijn ook niet gratis. We vinden het vervelend dat we om hulp moeten vragen. Bikers lossen hun zaken zelf op. Daarom hebben we onze actie tot 31-1-2021 laten lopen. Dan stoppen we ermee. En hopen we dat we genoeg hebben om aan te schaffen wat we denken nodig te hebben. Kun je een paar knaken missen, wij hebben ze hard nodig. Al 9 jaar (sinds 2012) betalen we alles uit eigen zak. We discussieren mee over de motorclubs, de media en geven jou de ruimte om dat ook te doen. Onze sponsor is helaas zijn zaak verloren door corona, vandaar deze actie. Help je ons? Maak een bijdrage over via deze doneeractie, laat je waardering zien met een paar knaken. 


R.Hageman
14-01-2021

Hier klikken! Staat een en ander over de reden van onze actie. (Je gaat naar een pagina van dutchbikers.nl)


R.Hageman
12-01-2021

Enorm bedankt, de donaties komen binnen. Top dat je ons helpt om bikers, motorrijders, clubs, verenigingen en vriendegroepen die motor rijden te blijven informeren. Fijn dat je onze strijd voor vrijheid van motorrijders steunt. Je moet zelf kunnen kiezen wat voor kleding (motorvest) je wel of niet wilt dragen. Te raar voor woorden dat de staat dat middels wetjes en APV's wil bepalen voor jou. Sinds 6 jaar bestaat Dutchbikers nu. Als opiniemaker voor motorrijders. Alles uit eigen zak betaald. Maar soms gaat dat niet. Tegen beter weten in doen we dat dan toch. 

Voorbeeld? Als we voor jullie, onze lezer, verslag willen doen van een evenement moeten we daarheen. Gemiddeld kost zo'n rit (afhankelijk van de afstand) degene die gaat tussen 50 en 75 euro. Die kosten bestaan uit brandstof, een happie voor de rijder en kosten van het vervoermiddel. De dag die ervoor opgeofferd wordt, dat de verslag maker niet bij zijn familie kan zijn, rekenen we er niet bij. Deze kosten worden al jaren uit eigen zak betaald. Onze computer is 9 jaar geleden aangeschaft en is op. We zouden dolgraag een nieuwe apple willen hebben. Met bijbehorende software. Photoshop, tekstverwerking, film bewerking, mail, foto registratie en sortering we doen dit en meer met de computer.

Onze foto apparatuur slijt, zeker op de motor. Verleden jaar is een draagband van een van onze camera's losgeschoten onder het rijden. En onze Nikon sloeg met 110 km.h te pletter op de A4. Het geheugenkaartje hebben we gevonden, de rest lag over een paar honderd meter verspreid. De Canon die we gebruikten kreeg op een feest een pint bier over zich heen en is sindsdien volledig naar de vaantjes. Zulke dingen zouden verzekerd moeten worden en oon vervangen moeten worden. 

Daarom de vraag om hulp van jou. Steun ons met een bijdrage (Of met een nieuwe computer šŸ˜) en help ons de vrije old school gedachte levend te houden.


 

Laat een reactie achter

48 donaties
€ 1.275,00
Doel: ā‚¬ 5.000,00
25% / 10 dagen te gaan