Dutch Grading Company

Dutch Grading Company | Geld inzamelen
 
 

Hallo,

 

Mijn naam is Maurits Tuinenburg.

Omdat ik sinds ik chronisch ziek werd in juni 2020 niet meer helemaal geschikt ben om fysiek werk te doen wil ik graag een eigen onderneming starten. Ik heb 2 jaar helemaal niet kunnen werken door lichamelijke beperkingen. Inmiddels kan ik weer lopen en alles bewegen, maar wordt ik behoorlijk beperkt door een gebrek aan energie en kracht en heb ik "slechte" dagen of weken waarbij ik spontaan zwaar vermoeid ben.
Ik krijg medicatie (injecties) om de grotere problemen in mijn lichaam te onderdrukken en dat gaat redelijk goed.
Ik heb een parttime baantje waarbij ik weinig tot geen inspanning hoef te doen en dat gaat redelijk maar is voor weinig uren en weinig loon en gaat mij op de lange termijn niet van voldoende inkomen kunnen voorzien.

Omdat ik geloof dat je je werk het best doet wanneer je iets doet dat je ook echt leuk vind wil ik van een deel van mijn hobby mijn werk maken. Daarom heb ik besloten een zogenaamd "grading" bedrijf te starten voor het authentificeren, beoordelen en waarderen van voetbalplaatjes en kaarten en ze daarna mooi in te lijsten in een luxe transparante acryl display voorzien van mooi informatielabel. Dit is een enorm groeiende markt, maar de meeste grading bedrijfen bevinden zich in de Verenigde Staten en doen allerlei soorten producten. Ik wil mij graag specialiseren in voetbalplaatjes en kaarten omdat ik mij daar door de jaren heen in verdiept heb en inmiddels veel adviesvragen van mensen krijg voordat zij een specifieke aankoop doen.  Voor de start van het bedrijf ben ik zelf aan het sparen en heb ik ook al de nodige bijnodigdheden aangeschaft in de afgelopen 2 jaar.  Gezien mijn huidige lage inkomen schiet dit echter niet heel erg op. Het nog benodigde bedrag is o.a. bestemd voor aanschaf van een machine, onderdelen, materialen en een een deel voor marketingproducten. Ik heb inmiddels ook al wat potentiële klanten en hoop nog altijd in 2024 te kunnen starten met deze onderneming, maar hiervoor is dus wel op redelijk korte termijn wat extra geld nodig. Wie helpt? Leningen en andere suggesties zijn evt. ook bespreekbaar. 

Maurits Tuinenburg
04-08-2023

Ondanks dat ik het doel van de vorige doneeractie niet heb gehaald zijn er wel al de nodige stappen gezet in het opzetten van het bedrijf.
Zo is er een partij acryl displays aangeschaft, een grading set, een digitale microscoop, toploaders en sleeves en een kleuren labelprinter.
Alles bij elkaar zo'n € 465,-

Het nieuwe benodigde bedrag ligt rond de € 7500,-
Hiervan worden o.a. de volgende zaken ingekocht;

  • RVS Machinetafel t.b.v. welding machine
  • Ultrasonic Welding Machine + verscheepskosten
  • Compressor t.b.v. welding machine
  • UV bestendige Customized slabs
  • Customised Mould(s)
  • PR materiaal

Momenteel ben ik druk aan het onderhandelen over de prijs van de weldingmachine. Hopelijk kan hierdoor het streefbedrag t.z.t. naar beneden aangepast worden.


0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.