Dure operatie voor Tessie | Geld inzamelen
 
 

Dure operatie voor Tessie

Dure operatie

Een van onze katten, Tiessie van net 7 jaar, heeft een zware en hele dure operatie nodig… Het is een lang en complex verhaal, maar in het kort komt het er op neer dat zich door een verwaarloosde infectie (van vermoedelijk jaren) bindweefsel heeft gevormd in de luchtopening achter in haar neus, waardoor er nu nog maar een opening is van 2 mm. Ze is dan ook heel erg benauwd. Niets doen betekent dat ze binnen nu en hooguit een paar maanden komt te overlijden. De enige optie is het plaatsen van een stent. Deze operatie is succesvol bij 3 op de 4 katten en kost tussen de 2200 en 3000 euro.
 
De specialist (dierenarts in Beneden Leeuwen) die de operatie wil uitvoeren, wil nog proberen om een stent via een ziekenhuis te krijgen (bijvoorbeeld eentje die over de datum is en niet meer voor mensen mag worden gebruikt). Dit zou de kosten drukken. We weten echter niet of hem dit gaat lukken.
 
We hebben een aanvraag ingediend bij Stichting Klussenkringloop. Zij hebben laten weten 1000 euro te willen bijdragen aan de operatie van Tiessie! In de afgelopen maanden hebben we flink wat giften gekregen van de Jumbo, Stichting Specsavers en onlangs natuurlijk nog van Basisschool De Regenboog. Daarnaast hebben we op 20 april jl. een oproep op Facebook geplaatst voor donaties voor het 'Medisch noodpotje'. Die oproep heeft ruim 1100 euro opgeleverd. We zouden dan ook graag, uiteraard met toestemming van het bestuur, 1000 euro van al die giften gebruiken voor de operatie van Tiessie. De resterende 1000 euro willen we bij elkaar proberen te krijgen met donaties specifiek voor Tiessie. Over deze laatste 1000 euro gaat deze oproepEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.