Droomschool

Droomschool | Geld inzamelen
 
 

Hallo, ik heb deze verzameling gemaakt om geld in te zamelen 💵 voor een reis naar mijn droomschool.  In het kort: EF Academy is een team van vier kostscholen - het heeft twee campussen in Engeland en twee in de VS.  EF Academy bereidt haar studenten met succes voor op studie aan de beste universiteiten en biedt studenten van over de hele wereld een speciale leerervaring op de school waar ze wonen.

 Ik woon samen met mijn moeder die mij al jaren alleen opvoedt.  Zij heeft veel meegemaakt, ik ben haar veel verschuldigd, maar helaas hebben we niet zoveel geld om deze school te betalen.  Ik weet echter dat er een kans is om dit bedrag met uw hulp op te halen.  Als het me lukt om het hele bedrag bij elkaar te krijgen, geeft me dat een grote kans op verdere ontwikkeling en veel geluk voor mij en mijn moeder.  Een volgende stap om mijn dromen waar ik zo lang op heb gewacht waar te maken.Als iedereen die het ziet mij zou willen steunen in deze inzamelingsactie ... zelfs met een kleine donatie zou ik heel dankbaar zijn 🙌🏽.  Het kost je een minuutje en het geeft me de kans om mezelf verder te ontdekken en mijn grootste droom waar te maken.
 Heel erg bedankt voor elke gedane betaling.. Onthoud dat we in dergelijke situaties vele, vele jaren bijdragen aan het enorme geluk van andere mensen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.