Droomopleiding! Allround Kapster Master | Geld inzamelen
 
 

Droomopleiding! Allround Kapster Master

Droom opleiding verwezenlijken

Hallo, ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Maartje, ik ben 33 jaar oud. Ik heb een grote droom en dat is kapster worden!

Toen ik 16 jaar oud was volgde ik de opleiding Kapster via een ROC. In deze tijd overleed mijn vader heel plotseling. Hierdoor stond mijn leven stond een beetje op zijn kop en was mijn motivatie sterk achteruit gegaan. Ik had uiteindelijk de beslissing genomen om te stoppen met mijn opleiding. Op mijn 18e werd ik moeder van mijn eerste kind. Ik kreeg een dochter en na een paar jaar stond ik er alleen voor als alleenstaande moeder. Ik heb jaren moeten vechten om rond te kunnen komen en voor mijn dochter te kunnen zorgen.

Inmiddels zijn we 17 jaar verder en kijk ik terug met heel veel spijt. Ik had nooit moeten stoppen met school. Het knaagt aan me dat ik nu op deze leeftijd ben en nog steeds geen opleiding heb kunnen afmaken. De wens is er altijd wel geweest, maar ik had nooit de financiele mogelijkheden. Inmiddels heb ik er nog een zoontje bij van 2 jaar en ik heb een relatie. Het leven is er een stuk op vooruit gegaan, maar er mist nog 1 ding en dat is een vak waar ik voor geleerd heb. Vanwege mijn leeftijd ben ik helaas te oud om deel te kunnen nemen aan de opleiding Kapster via een ROC.

Na lang zoeken heb ik eindelijk de opleiding gevonden die ik graag zou willen doen! Dit is de opleiding Allround Kapster Master via Jolange Opleidingen te Rotterdam. Het is een versnelde opleiding en na het afronden mag men zich een top hair specialist noemen :)

Deze opleiding duurt 32 weken bij 1 dag per week naar school en 64 weken bij de avond variant. Helaas liggen de kosten wel wat hoger dan de gemiddelde ROC opleidingen. De kosten van de opleiding is 2700 euro + 35 euro administratiekosten + 961,98 aan materialen. In totaal komt dit neer op een bedrag van 3696,98 euro. Instromen is maandelijks mogelijk. Dit bedrag is helaas veel te ver boven mijn budget. Om deze reden wil ik proberen om via een crowdfunding het geld bij elkaar te verzamelen.

Ik hoop heel graag dat er mensen zijn die mij hierbij willen steunen. Het wordt zeker zeer gewaardeerd!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.697,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.