Droomhuis voor mijn moeder

Droomhuis voor mijn moeder | Geld inzamelen
 
 
Droomhuis moeder na moeilijk verleden.

Hi,

ik ben 15 jaar en wil graag geld inzamelen voor mijn moeder. Ze weet dit niet en ik hoop haar droom uit te kunnen laten komen nadat ze een moeilijk verleden gehad heeft.

hier is het verhaal:

Mijn moeder  zit sinds kort in een scheiding. Ze wilde dit helemaal niet en heeft het altijd heel leuk gehad. Ze moet nu ook haar huis verlaten, en aangezien we het niet makkelijk hebben met het geld, omdat mijn moeder op een uitkering leeft vanwege haar chronische vermoeidheidsziekte, is het ook niet makkelijk een nieuwe plek voor haar te vinden om te gaan wonen met mij en mijn zus. 

mijn moeder heeft altijd veel plezier gehad met het inrichten van haar huis, het is echt haar hobby. 
Toch hoopte ze altijd al op een mooier huis, het hoeft niet groot, maar had altijd al een idee van haar droomhuis.

En die heeft ze gevonden, ze heeft een leuk klein huisje gevonden en het is precies wat ze altijd al wou. Ik gun het mijn moeder zo erg om dit huis te krijgen, ze heeft veel meegemaakt naast deze scheiding, en ik gun haar een keer iets goeds in haar leven. We komen alleen wat geld te kort. Mijn moeder heeft de hoop al opgegeven maar ik wil alles proberen om dit geld voor haar in te zamelen. 
het zou me geweldig lijken om mijn moeder te kunnen verassen hiermee.

ze verdient dit na alles wat ze heeft meegemaakt.

Een klein bedrag doneren zou al heel erg fijn zijn, alle beetjes helpenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.