Droomhuis renoveren | Geld inzamelen
 
 

Droomhuis renoveren

Droomhuis gevonden

Droomhuis gevonden
Wij hebben ons droomhuis gevonden, nu nog de financiering...

Chris en Ann dat zij wij. Wij zijn een lief, gepassioneerd en maatschappelijk betrokken stel van 30 en 28 jaar. We wonen op dit moment in een koophuis in Ballenstedt. In ons dagelijks leven werken wij beiden Chris in het Bouw en Ann als winkel medewerker. Dit laatste doen wij op vrijwillige basis en gemeenten en vakbond! Wij willen graag de wereld voor mensen met arbeidongeschikt  mooier en beter maken. Wij houden erg veel van Rijzen naar bijzonder ondekkingen en na tuurlijk kinderwens.

Wij hebben ons droomhuis gevonden... Helaas hebben wij de middelen niet om hier werk van te maken want het huis zelf heeft veel renovatie nodig was veel vandalisme geweest. Het huis staat in ons geliefde  en biedt ruimte om te doen waar wij zo erg van houden Doordat het huis en buitenruimte veel plaats bieden, zouden wij onze liefde en passie voor de mensen die arbeidsongeschikt zijn helpen. Eindelijk zoudenwe moeilijk plaatsbare en wellicht  kunnen voor mensen een baan aan beiden en zo goed mogelijk rehabiliteren zodat zij een mooie toekomst kunnen krijgen.

Eigenlijk vragen we dit: van 200.000 mensen 10,- euro... Mocht het ons lukken, is iedereen die gedoneerd heeft uiteindelijk van harte welkom om op de koffie te komen als we gesetteld zijn! We bakken een lekkere appeltaart en geven met liefde een rondleiding! En uiteindelijk kunnen wij ook nog een andere droom uit laten komen; ons trouwfeest in eigen tuin aan het spoor!

Help je ons mee onze droom te verwezenlijken en zo ook iets kleins terug te doen voor de maatschappij? Wil je meer over ons en onze droom weten, stuur dan een mailtje naar chris.ivo2015@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 90.000,00
0%

Deze actie is gesloten.