Droom telescoop

Droom telescoop | Geld inzamelen
 
 

3 jaar geleden ondekte ik een nieuwe hobby door dat ik kosteloos een kinder telescoop bij iemand thuis af mocht halen. Helaas was dat apparaat niet echt geschikt voor het echtere werk maar ondanks dat heb ik toch zo'n 2,5 jaar veel plezier mee mogen beleven (geplaatste maanfoto's heb ik door dat apparaat weten te maken) maar door mijn intensieve gebruik en  door het overal waar ik zelfstandig kan komen enthousiast achter mij aan te slepen zag ik steeds meer onderdelen van het apparaat verslijten en steeds meer onderdelen van het speelgoed gingen stuk. 

Uiteraard zag ik dit  allemaal wel aankomen en ben meteen suf gaan sparen voor een wat betere beginners telescoop die stevig, stabieler, ook geschikt is voor de Randstad en heel belangrijk die niet zo heel  erg zwaar is zodat ik er lopende en in mijn eentje op uit kan blijven gaan.

Afgelopen oktober was het bedrag na elf maanden sparen dan eindelijk bij elkaar en heb ik hem meteen online bij een Nederlandse Telescopen winkel besteld en ook direct het hele bedrag afgetekend wetende dat ik nog 4 weken op de levering zelf zou moeten wachten. 

Door Corona en de vele periodes van lockdowns wereldwijd bleek er een enorme run op telescopen geweest te  zijn en was en is veelal nog steeds zo'n beetje iedereen leverencier al maanden door zijn gehele voorraad heen.

Na 4 weken wachten brak de dag van leveren bij mij thuis dan eindelijk aan maar helaas eindigde ik hem nog zonder telescoop.

In de online geplaatste order vond ik terug dat het wachten op mijn nieuwe telescoop op het laatste moment weer met 4 verse weekjes wachten was verlengd.

Die teleurstelling werd gelukkig bij ieder geplande leverdatum iets minder ik heb hem dan  inmiddels ook al 9 keer verwerkt!

 

Na 9 maanden dus nog  steeds geen teken van mijn  nieuwe telescoop maar helaas wel eentje van mijn zorgverzekeraar die mij erop wees dat ik al eigen risico inmiddels had verbruikt en mij 1 enkele nota presenteerde voor meteen het gehele bedrag.

 

Ik heb er toen voor moeten kiezen mijn bestelling te annuleren om de centjes terug te krijgen zodat ik die nota 1 keer kon afbetalen. 

 

Dan begon ik verstandig met een schone lei bij de een en voor de ander zou ik tijdens het toch nog verplicht te moeten wachten gewoon ontzettend mijn best weer  opnieuw doen en zo vlug als het me zou lukken het complete bedrag weer bij elkaar te sparen.

Er is niets mis met ergens voor moeten sparen en ik ben het in mijn leventje dan ook eigenlijk ook niet anders gewent.

 

Helaas ben ik door ziekte al vrij jong volledig afgekeurd.

Daarnaast kent mijn dochter mij niet anders als een  alleenstaande moeder die het meestal ook allemaal wel prima in haar eentje red.

We zijn niet zielig en komen qua noodzakelijk behoefte nooit echt iets heel erg te kort en zeker nooit lang.

Dat het ons tot nu toe zelfs lukt mijn dochter die inmiddels 19 is te laten studeren zonder dat zij daar extra studie financiering bij heeft hoefen lenen maakt me zelfs ontzettend trots.

Ik zal helaas wel weer maanden nodig hebben om het benodigde bedrag zelf in mijn eentje weer bij elkaar te sparen en daardoor bekruipt me nu naast het gevoel van de teleurstelling  van weer een telescoop loze zomer nu toch vooral toch ook een beetje de angst dat straks zal blijken dat ik door mijn eigen keuzes de kans op het kunnen werken met de telescoop uiteindelijk voor mijzelf heb gemist.

 

ze keer zal weer dat ik er aan het einde g wetende  keer zonder er vanuit te kunnen gaan dat er een telescoop maar vooral juist deze er dan nog ergens is telescoop  überhaupt nog of weer beschikbaar is maakt me naast teleur gesteld toch een beetje angstig  ndat ik door toe doen van mijn eigen keuze's niet alleen de zomer maar misschien wel de gehele kans op die fel begeerde  telescoop waar ik zo lang en hard voor gespaard had toch uiteindelijk heb gemist. 

Daarom vond ik het voor mezelf belangrijk genoeg om hier op deze manier een poging te wagen door het hele verhaal te doen.

Echter weet ik niet zo goed wat ik verder van zo'n actie kan verwachten maar had bedacht dat het uiten van mijn frustratie door gewoon mijn verhaal even te doen me al meer heeft op geleverd dan dat ik zelf van te voren dacht,

Dus van mij sowieso een dankjewel bij deze  je hebt het namelijk tot het einde toe gelezen!

 

Peet.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 440,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.