Droom om een baby Mama spa te openen

Droom om een baby Mama spa te openen | Geld inzamelen
 
 

DOEL/VERHAAL/MISSIE

 

Mijn naam is Sharon Simon. Ik ben een jonge moeder van 28 jaar en woonachtig in Hengelo Overijssel. In de afgelopen 10 jaar heb ik veel werkervaring opgedaan in de Retail. In de Retail heb ik erg veel geleerd zoals het communiceren met mensen en het overtuigen ervan. Nu ben ik er wel achter gekomen dat je alleen iemand kan overtuigen als je er ook zelf écht in gelooft.

 

Voor mijn doel moet je gedreven, enthousiast en zeer sociaal zijn. Gelukkig ben ik dat allemaal! Nu ik ook moeder ben geworden weet ik heel zeker wat mijn doel is. En dat is een Baby Mama Spa openen.

 

Ik ben erg gedreven hierin en ik ben er van overtuigd dat dit mij gaat lukken. Als moeder weet ik hoeveel impact een zwangerschap en een bevalling kan zijn. En vooral op je lichaam. Daarentegen is het wel het mooiste wat je maar kan wensen. Een klein wezentje van jou. Zowel jij als je baby mogen dus samen verwend worden. Ook als je geen moeder bent maar wel een vrouw die van ontspanning houd ben je welkom. De ontspanningsmassage voor de moeder en het floaten voor de kleine is NIET tegelijk te boeken. Dit omdat de moeder dan niet kan ontspannen, en hoe leuk is het om je kleintje te zien genieten in het water.

 

Het is mijn doel om baby’s en de moeders (vrouwen) te laten ontspannen en relaxen. Bevallingen kunnen spanning en stress met zich meebrengen, maar ook de alledaagse bezigheden vergt behoorlijk veel van een moeder. Het tot rust laten komen van een baby zorgt ervoor dat je als ouder minder gespannen zult zijn. Je wordt er gelukkiger door en minder gestrest.

Baby Mama Spa By Sha is een spa waar meer te beleven valt dan alleen in een badje gaan. Bij Baby Mama Spa heb je naast een geweldig fijn bad voor je kindje ook een plek waar er Shantala babymassage wordt gegeven. Dit doen de ouders helemaal zelf. Dus ze krijgen er gelijk een mini workshop bij. En hoe leuk is dat om de vaders op deze manier de band tussen vader en kind te versterken.

 

Wat ik belangrijk vind is dat de mensen een fijne huiselijke sfeer ervaren. Mijn ervaring is; hoe fijner de sfeer hoe sneller je terug komt.

 

DIENSTEN

 

Floaten: Bevordert zowel de emotionele als de lichamelijke ontwikkeling van je baby. 9 maanden heeft je baby in je buik liggen dobberen hoe fijn is het voor je baby om dat veilige gevoel ook buiten de buik te ervaren.

 

VOORDELEN

- Floaten verbetert de balans en coördinatie van je baby, wat op de lange termijn helpt bij het kruipen, lopen en zwemmen.

- Het warme water werkt kalmerend en is goed voor het slaapritme.

- De tegendruk van het water helpt tegen krampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering.

- De floatsessie is een lichte workout die helpt bij het versterken van de longen, de spieren en het hart van je baby.

- Het gevoel van het water ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen.

- Het bevordert de spierontwikkeling, het immuunsysteem, de ademhaling, de spijsvertering en de bloedsomloop.

- Het maakt een gelukshormoon aan.

Wanneer GEEN baby spa;

 

- Bij ziekte, koorts, ontstekingen.

- Na een vaccinatie (een kindje kan hierna wat ziek worden).

- Bij uitslag en eczeem.

- oververmoeide kinderen zullen op de prikkels niet goed reageren. Laat je kindje eerst goed slapen en uitgerust zijn. En zorg dat hij wat heeft gegeten.

- alle boven genoemde punten onder voorbehoud van de dan geldende Corona maatregelen.

 

Ontspanningsmassage nek,rug,schouders voor de mama’s/vrouwen:

 

Natuurlijk vergeten we de mama’s (vrouwen) niet die 9 maanden lang veel te verduren hebben gehad. Ook voor de mama’s hebben wij een massage arrangement. Welke kersverse moeder wil dat nou niet? Optimaal relaxen na die zware 9 maanden. Ook als je geen mama bent maar wel een vrouw die van ontspanning houd ben je bij ons welkom.

De voordelen; verhoogt je bloedsomloop en snellere afvoer van vocht en afvalstoffen. En heel belangrijk, het emotionele herstel.

 

De ontspanningsmassage kan al vanaf de 4e dag na de geboorte. Bij een keizersnede is de massage aan te raden vanaf 6 weken na de bevalling.

DROOM

 

Baby Mama Spa by Sha wilt deze droom verwezenlijken omdat moeder zijn niet altijd rozengeur en maneschijn is. Als moeder wil je het beste voor je kind, maar ook voor jezelf. Soms vergeet je net even dat ook jij mag genieten van de rust met de baby tijdens zijn Float sessie & zonder baby tijdens jou ontspanningsmassage. De routine even doorbreken. Het is niet erg als het soms zwaar is. Net als jij ontdekt je baby van alles. Hoe fijn is het om met een spa de rust op te zoeken.

 

Help jij deze mama ook om andere mama's te helpen?

 

Alle kleine beetjes zijn welkom en helpen mij mijn grote droom waar te maken.

Graag zou ik willen investeren in;

-Cursussen (AL GEFINANCIERD)

-Massage tafel (AL GEFINANCIERD)

-Inventaris Spa

-Interieur

-kleine verbouwing: isolatie, vloer, water aan en af voer

-Benodigheden zoals; badjes,neckfloats,chestfloats, massageoliën

 

Van een mama voor alle mama's

 

    

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.