Droom huis

Droom huis | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal. 

 

We zijn Monika en Jurgen . Getrouwd in 2020. 

We hebben 3 kinderen. 

Alan 15, Lilliann 10 en Flame 4jaar oud. 

We zijn heel erg blij met onze gezin. 

We wonen in een sociale woning die oud en niet goed verzorgd is ,door de woningstichting. We hebben schimmel op de rammen( nu is die een beetje onder controle), onze kamers zijn niet goed geïsoleerd (tochten koud) en vooral we hebben niet genoeg woonruimte. 

Onze huis heeft 3 slaapkamers waarvan 1  zo klein is, dat er past geen standaard formaat bed in. 

In principe hebben we dus 2 slaapkamers met 5 man. 

Onze zoon heeft een slaapkamer voor zichzelf.  Hij heeft het nodig in zijn leeftijd. 

Mijn maan slaapt op de zolder die niet geïsoleerd is. We hebben daar samen geslapen maar door mijn gezondheid probleem kan ik niet altijd de vlizotrap op. Daarom slaap in in een kamer, in een bed met mij dochters. Ze hebben stapelbed voor 3 personen. Ik slaap met mijn jongste dochter. 

Mijn droom was altijd een huis hebben die genog is voor ons allemaal.  Waar iedereen kan eigen ruimte hebben. Nu is het onze droom. 

Ik zal graag willen ook eigen kruiden- en moestuin hebben. Misschien ook fruitbomen en paar kippen voor de eiren. 

Als ik een slechte dag heb kan ik nergens naar toe om uit te rusten. Het is soms heel erg frustrerend. Ik heb geen eigen kamer waar ik kan ontspannen, rusten en bijkomen. 

Ik slaap al bijna 2 jaar niet meer met mijn man. Daardoor is onze relatie ook een beetje veranderd. We hebben geen ruimte om intiem te zijn. Op gewoon normale manier .

Onze dochter van 10 vind ook niet altijd leuk en samen met de kleinste te slapen, want ze is ook niet meteen in bed(ook als het bedtijd is). Lilliann vind haar rust erg belangrijk en soms kan ze niet goed slapen door haar zusje. Lilli heeft ook leerproblemen waardoor haar rust is erg belangrijk. 

 

We zijn ook mensen die graag andere helpen. Tijdje geleden hebben we een zwerver in huis genomen. Hij was helemaal verdwenen en door zijn ziekte wist ie niet meer waar hij naar toe moest. We hebben voor hem alles geregeld en nu is ie met zijn familie in Polen. 

Laatse paar jaar hebben we meerdere mensen geholpen om onderdak te geven. 

We vinden leuk om te helpen maar zelf vragen we bijna nooit om hulp. 

Door mij gezondheid problemen ( lage rug hernia) is ook moeilijk voor mij om aanpassend werk te vinden. 

Ik heb in 2021 19 weken pijn geleid en op zware pijnstillers gezeten. Zo zwaar, dat ik niet voor mij kinderen kon zorgen. Ik had toen afgesproken met een vriendin,  dat ze elk dag kwam tot mij man terug van zijn werk was. 

 

Omdat met het geld van mij man kunnen we geen huis kopen , en omdat is geen werk heb( ook geen uitkering of andere inkomen) vraag we  jullie om hulp. 

Kunnen jullie ons helpen onze droom uit te laten komen??

Voor elk donatie zijn we dankbaar . 

Namens onze gezien. 

Monika en Jurgen (Jasiu)

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 100.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.