dringende renovatie nieuwe start

dringende renovatie nieuwe start | Geld inzamelen
 
 

Lieve iedereen die dit leest!

Na jaren ellende op de huizenmarkt en helaas ook nog mijn baan verloren door mijn gezondheid,probeer ik er langzaam weer boven op te komen.Eind vorig jaar kreeg het geluk op mijn pad en heb met heel veel pijn en moeite mijn appartement kunnen overnemen.Ongelooflijk blij mee natuurlijk. Helaas heb ik de laatste jaren niks kunnen doen om het wat op te knappen en helaas door het verlies van mijn baan ook geen financiële middelen gehad om iets te kunnen doen. Ik wil heel graag een nieuwe start maken en mijn leefgenot zou enorm verbeteren has ik dit zou kunnen laten doen

Het appartement kon ik via een hele moeilijke constructie overnemen, maar ik moest dit doen anders stond ik op straat.Het laatste beetje spaargeld wat ik had heb ik erin moeten stoppen en moet dus nu compleet vanaf nul beginnen.Helaas zit sparen er niet in omdat ik anders niet rond kom aan het eind van de maand...

Deze doneeractie zou zijn voor het opknappen van het toilet en keuken, dat is mijn droomwens...ik zou hier heel mijn leven willen wonen, maar is gewoon wat opknap werk nodig.Ik wil het goedkoop en goed doen, eventueel een 2e hands keuken, maar er moet wat renovatie werk gedaan worden.

Voor starters is het al zo moeilijk iets voor elkaar te krijgen  en gezien mijn gezondheids situatie zit er de komende jaren ook geen verbetering in. Familie heb ik helaas niet en van vrienden lenen zie ik niet zitten en zou ook niet weten hoe ik zo iets moet terug betalen..

wie o wie heeft een goed hart en kan wat missen...iedereen die helpt ben ik mijn hele leven dankbaar!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.