Dringende operatie voor Hummel

Dringende operatie voor Hummel | Geld inzamelen
 
 

Hallo iedereen,

Mijn naam is Anne Mayke en mijn liefste Hummel(tje) moet dringend geopereerd worden. Ik heb hummeltje al sinds hij een puppy was, en het is echt mijn maatje, en ook voor mijn 3 jarige dochter is het haar beste vriendje, hij betekent enorm veel voor ons. Hij is altijd zo'n altijd-vrolijke blije hond geweest. Hij speelt graag met zijn speelgoed, met in het bijzonder; zijn knuffeltje in de vorm van een broccoli, die hij heel graag overal mee naar toe sjouwt en het liefst constant in zijn bek houd. Dit is een hilarisch beeld. Maar helaas zie ik dat beeld al maanden niet meer. De alarm bellen gingen al gauw bij mij rinkelen dat er iets niet goed was, dus ik nam hem mee naar de  dierenarts en ondanks ik wist dat er iets aan de hand moest zijn; was ik hier niet op voorbereid…. 😣

Ze maakten een echo en vonden 2 tumoren op zijn milt. De kleinste is 2 cm en de grootste is 4 cm. Hummeltje voelt zich al maanden niet goed. Zijn milt moet zo snel mogelijk verwijderd worden! De tumoren kunnen elk moment barsten, en dat zal hij niet overleven. De dierenarts gaf aan dat het gebruikelijk is dat de operaties slagen en dat hij vrij snel daarna weer de oude zou moeten zijn. Na verwijdering sturen ze de tumoren op voor biopsie.

 

Ik heb het zelf niet breed en helaas niet de middelen om dit alleen te bekostigen.  Alles wat ik kan missen zal ik bijdragen en hopelijk lukt het om het bedrag op te halen zodat de operatie zo snel mogelijk uitgevoerd kan worden. Elk bedrag, groot of klein, zou een enorme hulp zijn en zeer op prijs worden gesteld. Ik wil mijn hummeltje niet kwijt!!! 

 


Enorm bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen .

 

Liefs,

Anne Mayke

                 & 🐾 HummelEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.