dringende medische hulp voor Manna

dringende medische hulp voor Manna | Geld inzamelen
 
 

Yassir is een jonge man uit Irak, daar werkte hij als verpleger. Nu is hij bij ons tewerkgesteld als vrijwilliger, zo kwamen we in contact.

Dit is zijn verhaal:
Hij verloor tijdens een aanslag in Irak, zijn vrouw en ongeboren kind. Hij liep zelf ook ernstige verwondingen op. Bij zijn dochterje (Manna), is kort daarna kanker vastgesteld. Zij verblijft nog in Irak, bij haar oma.


Hij vluchtte naar België in de hoop een veilige toekomst te kunnen opbouwen voor zijn dochter en hem. Na zijn aankomst in België kreeg hij het slechte nieuws omtrent haar gezondheid. Hij hoopt de nodige papieren/aanvragen zo snel mogelijk in orde te krijgen zodat zijn dochter de nodige medische zorgen kan ontvangen. Momenteel ligt ze daar in het ziekenhuis, maar de hulp die ze krijgt is ontoereikend en heel erg duur.


Yassir weet niet goed waar hij terecht kan voor hulp en is radeloos/mentaal uitgeput, de tijd begint stilaan te dringen. De hoop zijn dochter ooit nog terug te zien en haar te kunnen helpen, is het enige wat hem doet volhouden.
Het breekt mijn hart (als vader) om te zien hoe machteloos hij staat. Hij is volop bezig met de nodige aanvragen in te dienen, maar dit vraagt tijd. Ik hoop op deze manier voldoende geld in te zamelen om te zorgen dat zijn dochter het lang genoeg kan volhouden.


Dit gezin heeft al zoveel meegemaakt, help ons AUB om vader en dochter alsnog een toekomst te geven.
Alvast bedankt,Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.