DRIJF IN MOVIES 2020

DRIJF IN MOVIES 2020 | Geld inzamelen
 
 
Actieve Wielen, voor en door bewoners van De Groote Wielen Rosmalen

De Drijf-in bios is de eerste grote activiteit van Actieve Wielen, maar wordt samen met  diverse partijen georganiseerd. Kortom spannend en erg leuk om aan ons doel voor  de Actieve Wielen te werken. Zaterdag 29 augustus 2020 bieden wij de wijkbewoners twee gratis films aan, iedereen kan vanaf het water naar de film kijken geprojecteerd op een groot scherm.

Gratis films aanbieden; we gaan uit van een succes en denken al na over een volgende editie. En zoals we allemaal weten, alles kost geld. Dit jaar hebben we een grote bijdrage ontvangen vanuit de Gemeente, maar een goede voorbereiding is het halve werk, dus willen we een spaarpotje starten om een herhaling mogelijk te maken. En wat kost een bioscoop bezoek anders? We willen iedereen de gelegenheid geven naar de films te komen en naar eigen mogelijkheden een bijdrage te kunnen geven. Hartelijk dank alvast hiervoor.

Wie vormen de Actieve Wielen ?
Partijen die achter de Actieve Wielen zitten zijn wijkbewoners, wijkmanager, Power-up073, Windkracht 5, CRUX wijkpastoor en Farent. De Drijf-in Movies is een eerste activiteit die wordt georganiseerd voor de bewoners. Deze partijen hebben de koppen bij elkaar gestoken, om te kijken of we bewoners en initiatieven in De Groote Wielen met elkaar kunnen verbinden en versterken. Voor nu en de toekomst.

Zaterdag 29 augustus | 15.00 en 19.00 uur | Groote Wielen Plas Rosmalen 
In de middag is voor het hele gezin een kinderfilm te zien, deze start om 15.00 uur en heeft een pauze. Vanaf 19.00 uur genieten volwassenen van de film, ook deze zal voorzien zijn van een pauze. Vanwege de licentie rechten kunnen we alleen de titels bekend maken via de facebookgroep, dus ben je benieuwd sluit aan en ontdek de titels. www.facebook.com/groups/actievewielen We vertellen je daar meer over de films. 

Organiserende partijen
De Actieve Wielen heeft samenwerking gezocht met andere partijen om de Drijf-in bios te realiseren: 
• Bourgondisch genieten is momenteel gevestigd aan de Groote Wielenplas met een pop-up restaurant. Zij zullen tijdens de Drijf-in rondvaren en heerlijke borrelboxen verkopen met een fles bubbels en smakelijke hapjes. 
• Unlimited Vision & Sound verzorgt alle techniek voor het filmevenement (o.a. groot LED scherm en geluidsinstallatie). 
• PERRON-3 is betrokken bij de filmkeuze. Met een theater, een filmzaal, de Bibliotheek, creatieve cursussen, muziekscholen, repetitiezalen en dansstudio’s onder één dak is PERRON-3 hét station voor iedereen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.