Geef met Droomdag herinneringen voor het leven! | Geld inzamelen
 
 

Geef met Droomdag herinneringen voor het leven!

Mensen met slechts de zekerheid van deze dag, beleven een droom die jij hen geven mag.

Wie wij zijn
Stichting Droomdag verzorgt Droomdagen voor gezinnen, waarvan één van de ouders een oncologische of levensbedreigende ziekte heeft én het jongste kind onder de 16 jaar is. Wij geven een onbezorgde dag genieten vol verrassingen voor het hele gezin. Een herinnering van onschatbare waarde.

Stichting Droomdag is opgericht door Mary van Dueren. Tijdens haar ziekte zocht Mary naar initiatieven die haar kinderen in het zonnetje zouden zetten om de enorme impact die haar ziekte op het gezin had te verlichten. Er waren veel initiatieven, maar geen enkele richtte zich op een gezin met een zieke ouder. Terwijl ook juist deze gezinnen de extra steun in de rug kunnen gebruiken. Mary besloot het heft in eigen handen te nemen, Stichting Droomdag ontstond. Mary is helaas overleden, maar wij zetten haar droom voort en zijn daarmee uniek in Nederland.

Onze droom:
Onze droom voor 2020 is om nóg meer gezinnen een onvergetelijke ervaring te bieden en mooie herinneringen te laten maken. Ook in deze coronatijd hebben wij een veilige en verantwoorde manier gevonden waarop we onze Droomdagen organiseren. Juist nu willen wij er extra zijn voor deze gezinnen. 

Help jij ons deze droom waar te maken?
Benieuwd naar de impact van een Droomdag? In bijgevoegde video vertelt één van de gezinnen over hun ervaring.  Dat gunnen we met elkaar toch alle gezinnen in deze situatie? Met jouw gift draag je bij aan herinneringen voor het leven en maak je voor deze gezinnen écht het verschil. 

Hoe wordt jouw donatie een droom die uitkomt?
Een vrijwilliger gaat met het gezin in gesprek over hun dromen en wensen. Op basis hiervan organiseren wij een uniek programma, dat uiteraard rekening houdt met de fysieke mogelijkheden van de zieke ouder. 

Het gezin is het stralende middelpunt en valt van de ene verbazing in de andere. De vrijwilliger neemt alles uit handen. De hele dag wordt vastgelegd in beeld en geluid.  

Herinneringen voor het leven worden gemaakt.

Jouw bijdrage helpt in het organiseren van deze dagen. Jij maakt dromen met ons waar!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

40 donaties
€ 1.270,00
Doel: € 10.000,00
12%