Doreen, jonge moeder strijdt tegen ziekte van Lyme | Geld inzamelen
 
 

Doreen, jonge moeder strijdt tegen ziekte van Lyme

Jonge, getrouwde moeder heeft stamceltherapie nodig tegen ziekte van Lyme

Ooit een vrouw van de wereld, een harde werker die liever op haar werk was dan vrij te zijn, een vrouw die samen met haar echtgenoot voor een prachtig kind heeft gekozen, een vrouw die al vele plekken van de wereld heeft gezien...

Een vrouw die nu door haar ziekte vast zit in huis, aan het bed of aan de bank gebonden, elke dag morfinehoudende pijnstillers en spierverslappende medicatie moet slikken om het leven wat dragelijker te maken. De ziekte van Lyme kwam bij Doreen naar voren tijdens de zwangerschap.

De ziekte van Lyme is slopend, het begint op de achtergrond, maar is binnen no-time op de voorgrond getreden in de vorm van pijn en vermoeidheid, de ziekte bepaald je leven.

Doreen wilt niets liever dan een normaal leven leiden met haar zoontje en echtgenoot, weer normale dingen kunnen doen zoals wandelen, weer rustig kunnen slapen, het liefst weer aan het werk waar ze veel van genoot, maar dit gaat niet. Buiten huis is Doreen aan een rolstoel gebonden en ze kan bijna geen prikkels verdragen, waardoor ze de meeste tijd van de dag door moet brengen in een donkere slaapkamer.

We hebben veel geprobeerd, maar niets mocht tot nu to baten. Het enige wat op dit moment uitkomst kan bieden is het veelbesproken stamceltherapie. Deze therapie is erg prijzig, maar heeft een 80 tot 85% kans dat het de ziekte van Lyme geneest door het imuumsysteem opnieuw te starten.

Met dit bedrag kunnen wij de stamceltherapie bekostigen en de behandeling die erna komt.

Geef deze jonge vrouw een kans op een nieuw leven, de ziekte is niet dragelijk meer, het moet stoppen, voordat het teveel eist en ons hele leven kapot maakt, dit verdient ze.

Wil je liever rechstreeks doneren? Dan kan dat op NL82RABO0329704877 ter name van Doreen van Bale - Bouwman, onder de vermelding van "Donatie".

## UPDATE ## (28-03-2018)

Door alle acties, donaties en lopen voor Lyme, staat de teller nu op €11.500

Iedereen bedankt voor de huidige stand!

Danny van Bale
09-05-2018

Vandaag, 9 mei 2018 staan we op €15.500 !!


 

Laat een reactie achter

79 donaties
€ 2.523,00
Doel: € 35.000,00
7%