Doreen, jonge moeder strijdt tegen ziekte van Lyme | Geld inzamelen
 
 

Doreen, jonge moeder strijdt tegen ziekte van Lyme

Zieke moeder door Lyme heeft behandeling nodig om kwaliteit van leven te verbeteren.

Ooit een vrouw van de wereld, een harde werker die liever op haar werk was dan vrij te zijn, een vrouw die moeder is van een prachtig kind, een vrouw die al vele plekken van de wereld heeft gezien...

Een vrouw die nu door haar ziekte vast zit in huis, aan het bed of aan de bank gebonden, elke dag morfinehoudende pijnstillers en spierverslappende medicatie moet slikken om het leven wat dragelijker te maken. De ziekte van Lyme kwam bij Doreen naar voren tijdens de zwangerschap.

De ziekte van Lyme is slopend, het begint op de achtergrond, maar is binnen no-time op de voorgrond getreden in de vorm van pijn en vermoeidheid, de ziekte bepaald je leven.

Doreen wilt niets liever dan een normaal leven leiden en moeder zijn, weer normale dingen kunnen doen zoals wandelen, weer rustig kunnen slapen, het liefst weer aan het werk waar ze veel van genoot, maar dit gaat niet. Buiten huis is Doreen aan een rolstoel gebonden en ze kan minder goed prikkels verdragen, waardoor ze de meeste tijd van de dag door moet brengen binnenshuis, waardoor ze de meeste tijd op de bank of op bed ligt.

We hebben veel geprobeerd, en na twee stamcelbehandelingen in Duitsland, begint er bij Doreen langzamerhand weer wat positief leven in te zitten, dit willen wij volhouden, want Doreen heeft aanvullende therapieën nodig en na de uitbreiding van de behandeling in Duitsland, zou Doreen het beste resultaat kunnen krijgen.

Met dit bedrag kunnen wij de aanvullende en uitgebreide stamceltherapie bekostigen.

Geef deze lieve moeder een kans op een nieuw leven, de ziekte is niet dragelijk meer, het moet stoppen, voordat het teveel eist en ons hele leven kapot maakt, dit verdient ze.

Wil je liever rechstreeks doneren? Dan kan dat op NL82RABO0329704877 ter name van Doreen van Bale - Bouwman, onder de vermelding van "Donatie".

 

## UPDATE ## (08-04-2019)

Ondanks dat het totale bedrag nog niet was gehaald, heeft Doreen 2 stappen van de stamcelbehandeling gehad in Duitsland, door deze behandeling is er al voortgang geboekt, gezien waar Doreen vandaan kwam.

Binnenkort wordt de stamcelbehandeling uitgebreid en gaat Doreen in de nabije toekomst weer heen voor deze belangrijke aanvulling, naast de extra boost die Doreen hard nodig heeft voor een nog beter resultaat.

De donaties blijven belangrijk en zijn zeer welkom.

Doreen heeft haar krachten gebundeld met de Lymevereniging om zich verder in te zetten voor de preventie en voorlichting van deze verschrikkelijke ondergeschoven ziekte.

 

Danny van Bale
09-05-2018

Vandaag, 9 mei 2018 staan we op €15.500 !!


 

Laat een reactie achter

80 donaties
€ 2.573,00
Doel: € 22.500,00
11%