Doneerpagina Katy Logopedie voor DDSF | Geld inzamelen
 
 

Doneerpagina Katy Logopedie voor DDSF

Logopedie voor Dutch Down Support Foundation DDSF

Hujambo!

Voor ons is het zo vanzelfsprekend dat we alle educatieve middelen tot onze beschikking hebben om tot een goede ontwikkeling te komen. In Kenia is dat anders. Het overbrengen van kennis en het geven van goede voorlichting is essentieel. In het bijzonder aan de ouders en leerkrachten van special needs kinderen. Kennis van communicatieve ontwikkeling, de Kleine Stapjes methode, gebarentaal, Ondersteunende communicatie en mondmotoriek.

Om de ouders, leerkrachten maar in het bijzonder alle kinderen van 5 special needs scholen en revalidatie centra in Mombasa te kunnen helpen is er een basis aan simpel logopedisch materiaal nodig. Prentenboeken, rijmpjes, gebarenplaten, bellenblaas, rietjes, tandenborstels en tandpasta, spiegeltjes, veertjes, klittenband, bekers met neusuitsparing, watten bolletjes, schriftjes en potloden, etc.

Via een oproep onder collega logopedisten heb ik vanuit heel Nederland al een mooie collectie tweedehands materiaal gekregen. Maar sommige dingen moeten echt nieuw worden gekocht (tandenborstels, klittenband, aangepast eetgerei, prentenboeken die zich in Afrika afspelen, knutselspullen, sensopatisch materiaal).

Help jij mee? Ik ben dankbaar voor elke kleine bijdrage :-)

Dankjewel- Asante!

Katy Smith, preverbaal logopedist.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.