Succesverhalen

Succesverhalen

Al ruim 8 jaar hét platform om geld in te zamelen voor je zelf, een ander of een goed doel
DoesSouf
Op 18 jarige leeftijd heeft Soufiane te horen gekregen dat hij lijdt aan een zeldzame ziekte SCA-Type 2. Een ziekte die ervoor zorgt dat de communicatie tussen zijn zenuwen en spieren wordt verslechterd met als gevolg dat hij op lange termijn geen controle meer zal hebben over bepaalde spiergroepen. Mensen met die zieke worden niet oud en hij heeft zijn vader, zus en twee ooms al verloren aan de ziekte. Souf wil graag nog zijn wens verwezenlijken; geld ophalen voor onderzoek naar de ziekte en een fonds opzetten zodat anderen geholpen kunnen worden. Donateurs uit het hele land steunden zijn dromen en zamelde meer dan €200.000,- in.


Rolstoelbus voor sofie
Sofie lijdt aan het Angelmansyndroom, dit is een erstige verstandelijke en motorische beperkeing. Sopfie zit in een rolstoel en kan niet meer in een aangepaste autostoel vervoerd worden. Om met haar familie op pad te kunnen gaan heeft Sofie een rolstoelbus van 32.000 euro nodig. Familie en vrienden kwamen bijeen en zamelde de 32.000 euro in voor Sophie en haar familie.


Red diergaarde blijdorp
Door de Corona crisis dreigde de dierentuin ‘Diergaarde Blijdorp’ in Rotterdam ten onder te gaan. Een trouwe bezoeker besloot iets te doen en begon een doneeractie. Ze wilde ervoor zorgen dat de dierentuin kan blijven bestaan en dat leidde tot meer dan €48.000,-.


Studiefonds voor Lauren (5) en Cato (3)
Bij Lotte (32) werd baarmoederhaldskanker geconstateerd. De tumor werd met chemo en bestralingen bestreden. De behandeling leek succesvol maar kort na het goede nieuws werden er uitzaaingen ontdekt. Een agressieve vorm van kanker die niet te genezen was. Lotte wilde graag leuke herinneringen maken met haar gezin en een studiefonds achterlaten voor haar kinderen. Vrienden en familie van Lotte kwamen in actie en zamelde meer dan 38.000 euro in. Het was voor Lotte een geruststellende gedachte te weten dat de toekomst voor Lauren en Cato geregeld is.


Droomafscheid Seb
Het ziekbed van Seb was kort en intens. Seb is geboren met een stofwisselingsziekte en er is geen medicatie voor. Sticting Wensambulance heeft binnen 4 uur alles op alles gezet om de laatste wens van Seb in vervulling te laten gaan. Seb is dezelfde nacht overleden. Door onvoorziene omstandigeden is een bijdrage voor de uitvaart noodzakelijk. Meer dan 1000 donateurs gaven hun steun aan de rouwende familie en dat leidde tot meer dan 20.000 euro.


Help Limburg na noodweer
Grote delen van Limburg hebben enorme schade opgelopen als gevolg van het noodweer en de overstromingen. Kelders van huizen staan onder water, horecagelegenheden staan blank en de impact is enorm. Vele gedupeerden krijgen niet of niet volledig de hulp vanuit hun verzekeraar. Sam besloot een doneeractie op te zetten. Honderden donateurs gaven hun steun en doneerde meer dan €39.000,- ten behoeve van de gedupeerden.


Hulphond Michelle
Michelle heeft chronische sarcoidose in haar lymfe en mogelijk haar lever. Haar ogen gaan erg achteruit. Heftige pijnaanvallen en flauwvallen zorgen er voor dat haar lever zich erg beperkt. Medicijnen zijn er niet en eigenlijk mag zij niet meer alleen zijn. Een hulphond zou haar leven weer kleur geven en haar wereld wat groter maken, zij krijgt daarmee een stukje vrijheid en zelfstandigheid terug. Haar goede vriendin Suus kwam in actie en zamelde 22.000 euro in voor haar vriendin.


 • Stap 1
  Account aanmaken
 • Stap 2
  Actie aanmaken
 • Stap 3
  Deel de actiepagina
 • Stap 4
  Ontvang donaties