Doneeractie Stichting kinderkanker fotografie

Doneeractie Stichting kinderkanker fotografie | Geld inzamelen
 
 

Stichting kinderkanker fotografie fotografeert op verzoek van ouders kosteloos kinderen met kanker.

Een fotoreportage vind plaats in het ziekenhuis, in de studio of bij het gezin thuis. Dit geel good fotoshoot  geeft het kind en de ouders een glimlach op hun gezicht tijdens deze intensieve en moeilijke periode. Een lichtpuntje, waarbij het kindje met veel liefde, betrokkenheid & creativiteit wordt vastgelegd.

De fotografen en vrijwilligers werken belangeloos voor het goede doel. 

Ouders kunnen contact opnemen met de stichting, zodat de procedure in gang kan worden gezet.

De ouders worden gekoppeld aan een fotograaf, welke binnen 2 dagen contact op zal nemen. De fotograaf van stichting kinderkanker fotografie legt ongeveer binnen 1 uur de situatie vast zoals het is. Samen knuffelen, de verzorging, en natuurlijk een portret van het zieke kindje.

Tijdens de reportage wordt enkel gebruikt gemaakt van daglicht.

Binnen twee weken ontvangen de ouders, alle gemaakte foto’s in hoge resolutie, digitaal via We Transfer. De ouders ontvangen een HD album na 4 weken thuis.

Vanaf het aanmeldingsproces tot en met het afleveren van de digitale foto’s worden de AVG en Wet Privacy gewaarborgd.  Alleen met schriftelijk toestemming van de ouders worden de foto’s met een logo gepubliceerd op de website of op de sociale media kanalen van Stichting kinderkanker fotografie. 

Kernwaarden van onze stichting zijn: liefdevol, betrokken, creatief, zorgvuldig en professioneel.  Interesse tonen en aandacht geven aan de kinderen die wegens kanker in het ziekenhuis verblijven.

Meer info kunt u vinden op www.kinderkankerfotografie.nl

aanmelden kan via de website of d.m.v. een mail naar info@kinderkankerfotografie.nl Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.